Bir pazar yaptım geldim, 1.000 puan almışlar. Foruma saldırı oluyor sanırım dışarı çıkarken girilemiyordu. Nedense bu tür girilememe durumları hep sert hareket öncesi oluyor genelde. Pala hacker mı tutmuş nedir.
Bir pazar yaptım geldim, 1.000 puan almışlar. Foruma saldırı oluyor sanırım dışarı çıkarken girilemiyordu. Nedense bu tür girilememe durumları hep sert hareket öncesi oluyor genelde. Pala hacker mı tutmuş nedir.
eksi makasa alıştırıp, 1000 puan artıya geçirdi şere****ler.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Fiyat kac
BANGA mühim
81875/900 yeni bir alim gelicek gibi
spot kritik yere değdi, 81.800
Piyasanın 5 6 barda ( 5dklık) düştüğü kadarını tek barda geri almasını bekliyorum.
Durumu kötü üvvvvvv
Kolla ... demişler ama kollayamadık bugün üvvvv
Neyse inatlaşmak her zaman zarar yazar ve full short inadı portföyü bitirmeden
flat...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
günlük 144 üssel 82143
en yüksek 82125
çok teknik gidiyor.
kapanışı 82125 üzeri yaparlarsa LONG YASLAN ARKANA formasyonu ve yukarı devam olur.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
İnatlaşmayacaksın piyasaylan...
İnatlaşmamayı hep savunurum...
Hatta birazdan long dahi olabilirim belli olmaz![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Shortlardan vazgeçmemin sebebi...
81500 leri geçemezdi bu vob, ama geçti işte, demekki Nisan ayı çıkış ayı için uygun diyen arkadaşlar aklıma geldi ve dedimki haklılar galiba
Çıkış senaryoları geliştiriyorum şimdilik bakalım![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
ekrana kocaman stop loss yazıcam aklımdan çıkmasın diye..
2 haftalık emeği heba etti stop loss yazmamak..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Long denemesi
Long devam long![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri