Way canına Pala'nın niyeti kötü mü ne sabah sabah... 200.000 dediysek illa ki bugün olmak zorunda değil kardeşim...Flat'im her zamanki gibi mal mal seyrediyorum... Graşsa biraz da long'lasak... üvvv..
![]()
Way canına Pala'nın niyeti kötü mü ne sabah sabah... 200.000 dediysek illa ki bugün olmak zorunda değil kardeşim...Flat'im her zamanki gibi mal mal seyrediyorum... Graşsa biraz da long'lasak... üvvv..
![]()
+ makas dikkatinizi çekiyor mu? birkaç gün devam ederse bişeylerin habercisi olabilir.şimdilik yeterli değil.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Fiyat kac hacilar
BANGA mühim
Saka da yapiyor olabilirim strobab hhehehhe. Sen fiyat soyle. Cuma gunku ulubilge strovardius a saygi mesajlarini gormedin galiba. 3 gen nereden girerse o yonde cikar siari dalgalndirildi haciseku tarafindan ve ben
BANGA mühim
Hayatımın geri kalanını XAUUSD'den para kazanmaya ayırıyorum... Bu iş fazla uzadı artık... Geri kalan piyasalarda ciddi bir sorunum yokken bu meretin Pala'sı şamar oğlanına çevirdi bıraktı beni... Köprüleri yaktım... Her türlü metodu deneyecem.. Ya o zıbarır, ya ben zıbarırım...![]()
![]()
Isınan tenceredeki kurbaga misali pala shortculari yavas yavas bitiriyor,Gevseyecek gosterip her seferinde yeni bir yüksek seviye gosteriyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri