patron...
patron...
BANGA mühim
Patron...
nerdesin...
BANGA mühim
Adı EW topiği olan yere tek kelimelik mesajların bir anlamı mı var, yoksa ... ?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
özledim ** borsasız bir hayat bana göre değil.... .... vayyy .. ** .. ühüühüh ..... yakında gelecem ......
.. gaçınılabilirlik konusunda söz astetron ve stro baba patronlarındır ...
..
2013,00
Bu kadarmı olur?
Gaçınılmaz gaçınılmaz dedin durdun, şimdi piyasa ralli yapıyor hani ew si nerede bu gaçınılmazın, demekki neymiş...gaçınılmaz diye bişey yokmuş...
Şimdi olmadı selçuklu, hani 65000 hani 68000 nerede ?
Korkuyorumki işin bitince gelip de a dalgası 70000 altına inmeden bitti, şimdi 81500 leri aştık b dalgasını arayıp bulacaz, oradan graşacaz deme sakın
Neyse gaçınılmazsa önce b dalgası ve daha sonra dediğin graş gaçınılmazdır ne yapalım![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
patron......... nerdesin.......
BANGA mühim
Selçuklugralllll nerdesiiiiin?
Dolar bazlı haftalık endeks 30 grafiğinde sayım B dalgasını işaret ediyor görünüyor, ABC düzeltmesi bir önceki 5 dalgalık yükselişten sonraki gibi olacağa benzer, hatta olur diyorum ben
Seçime kadar düşüş ve seçimden sonra düşüş devam şeklinde bir senaryo var, B dalgası vob fiyatlarını bu haftalarda 83000-86000 aralığından sonlanmasıyla biter, ardından ağır ağır gelsin C dalgası
Güzel senaryo sonrası graşkacıların yüzü güler
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
pat.....
BANGA mühim
bende böyle düşünüyorum sizdeki sayıma göre B dalgasının ucu hangi rakama tekabül ediyor teşekkürler
Sanırım 86350 vobda yüksek ihtimal B tepesi olacak görünüyor
Olmazsada canı sağolsun, fazla yukarı gidecek durumda değil diyorum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri