bnce ranar..strobaba strobaba sen ne diyon
bnce ranar..strobaba strobaba sen ne diyon
BANGA mühim
Sanırım Sazangral Triangle senaryosu çalışıyor..
sazan
![]()
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 815
2.600 Gönderisine 15.666 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:![]()
![]()
Xu030 Endeks , Günlük.
Uzun süren düşüşün dibi Y noktasından, yukarı yönde 5 dalga sayıldığından , düzeltme sonrası (içinde olduğumuz) ikinci bir yukarı yönde 5 dalgalı hareket bekliyorum. (Bir trendin (örnekte, aşağı yönlü), ters yönünde 5 dalgalı hareket varsa (grafikteki 5 dalgalı yukarı trend), bu hareket tüm yapının tamamı olamaz mantığı gereği).
5 noktasından sonraki harekete bakarsak ya
a. Zayıf bir c dalgası ile sonlandı
b. Yada bir üçgen oluşuyor ve d ve e ayakları sonrası yukarı hareket gelecek.
Daha agırlıklı senaryon bir triangle (üçgen) oluşumu. Eğer a senaryosu geçerli ise, zayıf c sonrası hareketler çok güçlü olduğundan , son derece hızlı bir yukarı hareket gelmeli. Eğer Triangle geçerli ise d dalgaları da 3 dalgalı olduğundan c'den başlayan yükselişin bir miktarı (%50 civarı) geri alındıktan sonra b tepesini aşamayan bir yukarı hareket gelmeli. Sonrasında ise e dalgası için bir düşüş olmalı.
Hangi senaryoda olursak olalım, b tepesi aşıldığında ise b şıkkındaki senaryoda isek, Y-5 mesafesinin en az %61'i kadar (idealde eşiti) bir yukarı hareket, a senaryosunda isek en az %100 (İdealde %161'i kadar) bir yukarı hareket bekliyorum.
Bol Kazançlar Dilerim.
![]()
BANGA mühim
Stropatflat,
Bugün acaip keyifli bir gün...bugün hiç bir işim yok planlı...hehehe...üstüne bi de yarın doğum günü iznimi alsam süper kebap.com....bir de vob graşaydı eyi olacaydı..yalnız balıklar acaip pahalanmış **...c.tesi keyfi biraz acı olayor artık...
BANGA mühim
Dax hayvanisinin takozu vardı, son durum şöyle...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
rastgele patronlar,iyi seanslar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Yükselen piyasada Şort tutmak yada düşen piyasada long tutmak, muhteşem yüzyılda Mahidevran'ı tutmaya benziiirrr..hehehehee..Bu arada ben de Mahidevran'ı tutuyorum...üwwww
BANGA mühim
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri