benim 5 dk sistem +5.200 puanda bugün itibari ile.bakalım ay sonu ne olacak.kaldı 3 gün.artık kötek mi yer 3-5 daha mı alır göreceğiz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vob sitesinde eklenmiş takas.
http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/d...aspx?tabid=647
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
- - - -
S.A.
Akşam saat 17.30 dan beri matriks gold kendi kendine kapanıyor. Tekrar gidip açmak gerekiyor. Fakat 3-4 dk sonra yine tamamen kapanıyor. Böyle br şey ile karşılaşan oldumu acaba.?
veya çözümünü bilen varmı.?
Her zaman ne çalışıyorsa yine aynı şeyler çalışıyor. Bir şey yüklediim desem, oda değil.
laptop zaten 8 çekirdek, w7, ve matriks gold 3.02 versiyon yüklü..
Bilen paylaşırsa sevinirim.
Saygılarımla
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
Düşünüyorum da.. Keşke bu kadar gaçınılmaz olmasaydı..![]()
Fakat bu sıkıntı bana özel değil sanırım. Çünkü 1-2 kişide daha aynı anda ve hatta telefonda iken kapandığını gördük. Arkadaşımda da kapandı, bende de kapandı. Ondan burada sorma gereği gördüm. Belki matriksi arayabilen olmuşturda, sorunu bilen birileri vardır dedim.
Şu matrikse tek bir muadil firma neden çıkmaz hala anlamış değilim. Tek tercih edilme sebepleri, expert, formul konabiliyor olması. Yoksa çekilecek program değil.
Her sabah ekranda açık olan 30-40 grafiği güncelleyeceksin ki, barlar eksiksiz olsun. Gün içi 50 sefer x30yvade yi tüm verileri güncelle diyeceksin ki, onlar yüzünden boşu boşuna oluşmuş sinyallere girme, ekran donar, takılır, firmayı ararsın hep aynı terane.. görülmemiş fiyatta bar görürsün. Döner firmayı arar derdini anlatırsın ama bir bakmışsın yok olmuş. Bide derler ki, bizde her şey normal.
e-broker tam emir gönderirken donar kalır,, matriks kendini 3-4 dk arayla kapatır,
yeteeer yaaa..
ve veri sağlayıcılar'ın diğerleri hala UYUSUN... birisi çıksa formül uygulanabilir, expert çalıştırılabilir ekran verse, müşterisi 4e katlanır..
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri