Sayfa 45/78 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
928 sonuçtan 529 ile 540 arası

Konu: Harmonic Trading...

Teşekkür Teşekkür 
    890
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    854
    Toplam Teşekkür
    195 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    macd kesemeden 77.500 aşağı geçildi... dip ihtimali kalmadı...

hocam yani burdan yukarı mı tepecek, yanlış mı anladım?

2. 3 Kullanıcı tortumlu25 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tortumlu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yani burdan yukarı mı tepecek, yanlış mı anladım?
    tam tersi... aşağı marj oluştu..

4. 4 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    77600 den fleto ettiler sıcak para çok kurnazca ülkeyi terkediyor özellikle yurt dışının yükleşine alıcı çekip mal basıyorlar ş.......
    Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...

Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

6. 6 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...

Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...
    kesinlikle doğru..piyasayı çığırından çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.. ya çok beceriksizler yada patronlar para babaları öyle istiyor..her durumda bizim menfaatimize olmadığı kesin..

hele işlem saatleri uzasın..ne kepazelikler izleyeceğiz.. merak eden varsa 24 saat açık marketlerin graflarına bakabilir

8. 8 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

kesinlikle doğru..piyasayı çığırından çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.. ya çok beceriksizler yada patronlar para babaları öyle istiyor..her durumda bizim menfaatimize olmadığı kesin..

hele işlem saatleri uzasın..ne kepazelikler izleyeceğiz..
    Valla lafı ağzımdan aldın abi, aynen haklısın bir de 24 saat işi başlarsa bugünleri bile ararız...

Şu kademelerin düşürülmesi ve emir iptalinin serbest olması çok etkiledi burayı. Eskiden İşc -garan bir kademe kaç milyon adet emir olurdu. Kademe kalktı mı arkası gelirdi, hele 2-3 kademe kalkarsa oo trend başlıyor demekti. Şimdi öyle mi bakıyorum işc ye 100 bin alış 200 bin satış... Zaten emir iptal de serbest, istediler mi silebiliyor da... Garan da oyle, hoop yukarı hooop aşağı...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

10. 8 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

Valla lafı ağzımdan aldın abi, aynen haklısın bir de 24 saat işi başlarsa bugünleri bile ararız...

Şu kademelerin düşürülmesi ve emir iptalinin serbest olması çok etkiledi burayı. Eskiden İşc -garan bir kademe kaç milyon adet emir olurdu. Kademe kalktı mı arkası gelirdi, hele 2-3 kademe kalkarsa oo trend başlıyor demekti. Şimdi öyle mi bakıyorum işc ye 100 bin alış 200 bin satış... Zaten emir iptal de serbest, istediler mi silebiliyor da... Garan da oyle, hoop yukarı hooop aşağı...
    abi tam zirvede niye kademelerle oynadılar...daha fazla mal basıyor şimdi adam..atıyorum 5.22'den satıp 5.20'ye direk düşüreceğine arada 5.21'den de mal kakalıyor...

yükselen trend başlayınca bu uygulama iptal olur ..kim alacak o kadar malı tek kademeden..

12. 7 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

emeği geçenlere teşekkürler...kısaları haftaya taşıdım... herkese mutlu bir haftasonu..

14. 10 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    77600 den fleto ettiler sıcak para çok kurnazca ülkeyi terkediyor özellikle yurt dışının yükleşine alıcı çekip mal basıyorlar ş.......
    Yurt dışı düşerken aldıklarına nasıl yorum yapmalıyız?
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

16. 3 Kullanıcı matador38 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.354
    Toplam Teşekkür
    600 Yazısı Teşekkür aldı

Tümüyle katılıyorum
    Piyasanın hareketleri tutarsız ve tamamen carpmaya yonelik .

Dün ve bugun artida kapatmiş olmama ragmen harbi tiksindiriyor sadece şansa kazandiğim hissi veriyor(tamamen sistemle acilmiş ve kapatilmiştir) kaybettiğim günlerde anca bu kadar zorluyor psikolojimi.

18. 5 Kullanıcı Kanaatkar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

macd kesemeden 77.500 aşağı geçildi... dip ihtimali kalmadı...
    dün oluşan boğa yapısı teyid olamadan iptal oldu..dolayısıyla 79bindeki sat sinyaliyle başbaşayız halen..

20. 6 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

ayrıca dün de bu bantların formüllerini vermiş ve bant üzeri hareketlerin fırsat olduğundan bahsetmiştik.. [78.000-78.200]
    kitabi olarak uygulandı.. bant aşağı geçildikten sonra direnç görevi gördü ve piyasayı aşağıda tuttu..

haftaya bant yukarı geçilirse gene satış yer.. ta ki teyidli bir boğa kelebeği oluşana dek..

22. 7 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

evet haklısın ky yıda bezdirdikleri zaman bugünleri bile zor bulurlar , herşey ky nin aleyhinde ,deli saçması hareketler ...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

24. 3 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri