sistem son durum sat ta devam,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani hasta adam masada yine, ısrarla sürdürüyorlar, bir önceki 76550 idi çırılçıplaktı, , el sürdürmediler, bugün 776xx de, kimler hinneler, şimdi yine ya savunacaklar ya bırakacaklar, senaryo belli mecbur savunacaklar, işaret o yönde kopuk o yönde,t..iad o yönde,...
biz ise sistemden devam robotuz,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
emme yatayın sonu geliyor, sert yukarı veya sert aşağı olarak, sert olacağı kesin,...
dayanamadım 4.37 den verdiğimi 4.27 den geri aldım
hiç aklıma yatmadı ama dayanamadım
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
şimdi versem bile kaarlıyım.
az daha bekleyeyim
hareket çok sert olacak orası kesin üstad
ama ne yöne olacak orası muamma
bence aşağı olacak
passat
senaryo belli, dedikki burası sandığı ilan edcek, aksi durumlarsa gerçek dedik, ölese ya gerçekle yüzleşilecek ki kimsenin işine gelmediği belli, sar sarmala devam,.....çıplak yereleri yazıyoruz, hinneleri yazıyoruz,....kaç ay oldu,...
önde gidiyoruz, kaddoda mübarekte, bak dedikki mısır ordusu kamal ordusudur, tahrirde halkla buluşur, buluştular, paraya bulandılar,....
kaddo dedik fatmagül suçu ne, bak abandılar kaddoya,...
akdeniz hem altı hem üstü dedik aynı anda olmaz,...sorun büyür yönetilemez hale gelir,
demokrasi dedik petrolü yakıyor, bak yakıyor,...libyada arap yarımadasında, her yerde,.....
dedikki burası endex sandığı bilir, şimdi sert harekete sandık ortaya çıkar,
dedimki sandık sonrası endex önemli, beni bu ilgilendirir, işte önümüzde bu var,....sandık ve sonrası, ara işaretler yukarıdakiler,....
sonuç gerçek kimsenin işine gelmiyor, şu sıralar, geriye fiyatlar kaldı.....
sp 1313 çok önemli
ama birşeye açıklık getirelim
1313 ü kırsa ve vix te aşağılara gelse bu seferde long açmanın fazla bir karı olmayacak
hedef 1323
flatta kalmak veya riske girip kısa açmak daha mantıklı
passat
Ben dns'i degistirmek istemedigim icin su sekilde cozdum:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file'ini acip asagidaki satiri ekledim:
94.75.214.173 www.voborsa.com
(Linux kullanicilari /etc/hosts file'ini degistirebilirler)
al-sat ve yatirim tavsiyesi degildir
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri