Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
5.........![]()
BANGA mühim
Ey walla sende haklısan
Histemik gitmek de var ama yolda hatalı sollama yapan bir koca tırın altında pestil olma ihtimali oluyor işte o zamanda
78650den longları fletledim. Histem şortla dedi öteki histem dur ne olur ne olmaz endeksin açılışı bekle dediHa bende 78250den şortingen 77700den longingen yaptım.
Daha da rezili ve aslında delice olanı bu işlemleri yaparken vob grafiğinü-güniçi görmüyorm. Aslında çok salakç'a ! Hay kafama tükürem![]()
Alias formasyon avcısı
Mission Impossible![]()
BANGA mühim
teprik etmiyorum.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
fiyat ema ya degdi..ema;78025 de...
tekrar sisteme dahil oldum........
burdan çaksınlar..77.000 olsun.
Ya bu piyasalar çok şenlenecek ya çok piss göçecek bir daha kafayı kaldıramayacakvar mı ötesi ben anlamadım
![]()
Alias formasyon avcısı
ayıp len pala, 78025 ne yav?
76000 falan olsa neyse.....
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yaw dow +600 yaptın dipten yav biraz gevşe be -300 falan yap biraz nasiplenelim be![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri