بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
geçen hafta temiz 4000 puan çarptım palayı
bu haftada eh işte idare eder.
vob kısa zararsız,hissede az karla geri verildi
77300 long la devam ediyorum
stopum 75950 seviyesidir
sp de haftalık hala satta fakat günlükte oynanabilir
1288
1281
1274 önemli seviye
imkb
62700
61910
61080
60420
herkese iyi akşamlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
yukarıda dji için hazırladığımız ve uzun müddet takipte bulunduğumuz oynalık endexsi var,..bri geniş ölçekten diğeri yakın ölçekten,...
bunu zamanında heber verdik ve 500 civarı düşüş aldık buna,....son olarak %50 tepkisinde bunun ve libya nedeniylede bu tepkiyi muhafaza ediyor, dünya pyasalarına mesaj açısından,......
son olarak bu koyduğu tepkiyi ban içine kadar ilerletti, aşağıda ise şu tombul parmak yeresi var, fazla payı yok djinin aşağıda, kötümserlik sarıverir dünyayı birden ve oluk oluk paraya bakar içinden çıkmak, o nedenle.....
11900 seviyesi altında kalışlarda pembe çizgi üzerine atrsak bu dediğimiz kötümserlik başladı demek olacak, ancak şu an için bant içinde güvende, 11900 altı bu güveni sarsacak yetmez pembe geçilmeli yukarı ki tam olsun,.....
görüşüm ise şu şekilde,.....
şu anda oynaklık var zaten ancak kontrol altında, 11900 e kadr bu kontrol var demektir,..ancak işler düzelirse 11900 fakesi de mevcut,....fakeleyip yukarı da yapabilir dji,..
mevcut durum bunun için henüz erken, ancak kaddonun düşmesi bir coşku,..portoda tersi bir kandırık yapabilir, yani kaddo düşmeden porto düşerse buna yine toparlanır kaddo nedeniyle, çümkü hem kaddo hem porto ikiside plan dahilinde, kaddo düşerde porto kalırsa, bu defa kaddo için yukarı portonun kravatı için aşağı gelir, bunlar zamanlı olaylar ve planlı....
ancak şu an için kesin olanlar oynak olduğu ve kaddo nedeniylede düşemediği,...izlemeye devam...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün palanın gücünü görmeyen kalmamıştır herhalde
80000 kapısı zorlanırken birden kendimizi 77000 de bulduk
bunu düzeltme olarak yorumluyorum ve aşağıdan çok hedefin yukarıda olduğunu düşünüyorum,
aşağıda 76000 kırılırsa işin rengi değişir bunu da unutmayalım derim,
77775 üstünde kaldığı sürece hedefin 81600 civarı olacağını tahmin ediyorum.
![]()
İndi ustam son durum böyle..... Bu da 1 dakikalık bendeki mekiğin görüntüsü.......
Açık söylemek gerekirse bi müddettir boşa işlemler yaptırmış benim mekik...... el elde baş başta gibi bi görüntü olsada, Allahtan hissiyatla yapılan sinyalden önceki cengaverce işlemlerle epey bi puan birikmiş kumbara'da........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Allah bu şerroların elinden cümlemizi korusun,.....ne allahtan korkuyorlar ne kuldan, kademeli vuruşma çok kötü bir olay,....asimetri almış başını gidiyor, ........nükleer güç bile durduramıyor şerroları,.......dötlerinde patladı banamısın demediler,....aralarında kaldık bunların,....en kral sistemlerimiz bile geri zekalı muamelesi görüyor, .......yazdıklarımız tutyor ama zamanı tutmuyor, zaten o tuana kadar işi bitiriyorlar, çok acımasızlar ,......
Mevcut durum yarına 776xx, 780xx tepkisini işaret ediyor,....karı aldımı bir gün çekilip bakmak gerekiyor alenen,....banta geliyor alt banttan dönüyor, üst banta geliyor oradan dönüyor, dönüşler tek çubuk ve gallavi piston dağıtıyor,....rektifiye falan kesmez, yağ kaçağı aldı başını gidiyor,.....düşüşün ayarı kaçık tepkinin ayarı da kaçık, kafalar kaçık üşütecez bu gidişle,.....
Biz genede savaşçı olarak analayzı yapalım,...
Şu an 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 konuk)
Yer imleri