Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
hope üstadım bu rakam 76***?
fdow un sabah gönderdiğim kırmızı fibo su aktik..dikkatt edilirse hala yükselen fibo..
Xu100 ise sistem olarak nötr konumda..60 dakika sistem sat , 120 dakika sistem al da hala..o nedenle yukarı ve aşağı git-gel ler olur..yöne karar verildiğinde devam eder..şuanki durum sörf olacak cinsten..inanmadan yön almayın derim.en iyisi sistem de sistem
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
güzel mantıkta iyi, sorun şurada yeşilden teptiğinde ki öncekiler o yönde tepmiş, bant boşalır o zaman çünkü bant artık aşağı dönmüş ve birden tepki veremez fiyatlar gibi, ikinci göçüşünde bantla buluşması bu yüzden daha aşağıda olur o zaman, bu işte tepki sonrası tekerrür düşüş olur,...pozdan erken çıkılmış olur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam aynen dediğiniz gibi..şuanki durumdan gidelim yeşil 76,6xx larda ve fiyat 77,4xx lerde..yeşil düşüyor, fiyat düşmüyor..
2 olasılık var:
1 -fiyat yukarı giderek barın düşüşünü yavaşlatır.
2-fiyat yeşile aşık olur ve peşine takılır.
asıl can alıcı şey: fiyat ve yeşilin buluştuğu an ALIM yapılması ve KAR alınınca kapatılması..bu miktar sarı barımı yoksa önceden belirlenen barımı hedef alacak orası belirsiz..bulursam da bu yöntemi paylaşırım..
teşekkür ederim sistemimdeki mantığı iyi bulduğunuz için..![]()
iç dış bir iyi gelecek ama bu iyiye somut girelim derim ben,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
graf son durum 16.26 barı:
yeşil 76,490
sarı 77,107
77300 long oldum
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri