Valla benim gibi sistemciyi bile bezdirdiler, başkalarını bilmem ama benim saatlik sistemimde tam 10 aydır kar yok. Geçen sene kasım aylarında test ettiğimde aylık ortalaması 4000 puanlardaydı... Ancak şuanda son 12 aylık ortalaması 1000 puana geriledi. Ben 2 ay önce bıraktım kendisini, şuanda değişken durumdayım bir 5 dk, bir 10 dk bakıyorum. Aslında büyük oranda burdan gitmeyi de düşünmeye başladım. Çünkü ben buraya sıfır sermaye ile kredi çekip girmiştim, onun üstüne iki kere daha kredi çektim işten ayrıldıktan sonra. Bu yüzden bırakamıyordum burayı, artık kredilerimi kapattım, kafam rahat... burayı gönül rahatlığıyla bırakabilirim![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Atyarışında da aynı, sen daha bilirsin... İlk oynadğımda atların ismine bakıp oynuyordum. Sonra jokerlere de bakmaya başladım. Sonra kumda mı iyi koşar, çimde mi? Hava yağmurlu mu? Yok gözü kapalı mı, yok ekürisi mi var, vs... Atın yediği arpadan sıçtığı boka kadar herşeyi inceler olduk ama sonuç yine aynıydı![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
hernevi sistemi denedim..hemde her periyotda..
ama kanımca ;en dinamik olan saatde puan hedefine uymak daha karlı..
son 2 aydır.. 2 sistemi birden kullanıyom..
5 ve 15 daklık..formülleri aynı..
saat 14 den sonra aynı yöne gelince 4 kaldıraçla poz. alıp,%1 lik kara(800 puan) cover yazıyom..
eger bu puana ulaşamadan sistemdeki lerden biri sinyal verirse flat..
SAAT 17 den sonra al sat gelirse uymak yok..
geceye mutlaka flat.
mesela 78475 den kısa olup.77675 den flat....
P.TESİ -200
SALI -200
BUGÜN +800 OLMUŞ
gecen hafta +3000 bırakmış..(bende o kadar yok)
eleştiri değil ... öz-eleştiridir benim notum, aman yanlış anlaşılıp da hır çıkartmayalım. zaten sinirler gergin. ne olursa olsun 76.400'lerden almış ve bugünkü "palabolik" düşüş çubuğundan sonra terse dönmüş oldum. buna rağmen canım sıkkın ve ortamın kayganlaşmasına içim sıkılıyor
Yaw nasıl oluyor da herkes sistemlerinden şikayet ediyor anlamıyorum bir türlü.
Ay sonunda bakıyorsun sistem sonuçları topic'ine, millet Warren Buffet'la kafa kafaya gidiyor... Çözemedim arkadaş...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
very müsterih el full long desem kızan olmaz umarım............
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
vobda 5 işgünü peşpeşe ilgilenmekle,ayda rastgele seçilen 5 gün trade yapmak aynıdır..
demek istediğim,hayatında 5 gün peşpeşe ayarlamak zor..ama ayda 5 gün(peşpeşe olmasın),ayarlanabilir..
bana 5 günde 1.000 puan bırakan yeter..
galiba sisman parmak geliyo taze taze...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri