Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ikinci oturum isteği diyebilmesi için ilkini canlı tutuyo ve sayıyo olması lazım..her oturum isteğinde dediğini yapıyor olabiliramma tikkatini çekiyorum, gullanıcı kodu ile açılan farklı oturum olup olmadığını anlamak için önceki oturumları canlı tutuyor ve logluyor olmalı..yohusa hangi oturumu geberteceğini nerden bilecek... sadece ıp ile gontrol ettiğini sanmıyorum, öyle olaydı, alırdık "Hide IP" uygulamasını, maskeleyecek fake ip olarak tek bir tane ip girerdik hepimiz, herkes beleş beleş izlerdi mtxi..
User-Şifre paket büyüklüğü diye standart bişey bulamayon çünkü paket büyüklüğü data dışında, kriptografi olayındna felan da etkileniyo...garışık işler 4*5 yıldır bakmıyorum kripto olaylarına![]()
BANGA mühim
len pala, 78700e gel, söz kapatacağım shortlarımı.......
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Bu arada foruma giremeyenler forumun ip adresini direkt host dosyalarına yazsınlar. Sorun ortadan kalkıyor. Nedense bazı DNS server'ları forumun ip'sini bulamadığı için girme sorunu yaşanıyor.
Son short'da hala stop'lanmadığım için geceye short devam düşünüyorum ama du bakalım... üvvv.. Dün de bu zihniyeti gütmüştüm bi faydasını göremedim...![]()
şortladım yine hacılar
BANGA mühim
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri