long live bear avatars ...
long live bear avatars ...
2013,00
Bu arada 77975 altında saatlik kapanış, son yeşildeki kısa çıbık ın tamamlanması demek olacak...Ondan sonra pembe ile görülen bir lebron çıbığı yapabilir ki bu durumda pis yükseliş trendine girdik demektir (2 bull lebronik çıbığı peşpeşe geldiği için), veya kırmısı bir bear lebronik dalga dah ayapar yatay devam der..)Ama kanaatimce, aşağı bir lebron dalgası olacak...cuma kapanışta ve bu sabah artıda longa ayarlananları lebronlamak isteyeceklerdir...
![]()
BANGA mühim
ZİFFTTTT... üvvv... Elim butona gitmiyo bi türlü VOB'da bugün... FX'de de bi GBP/USD scalp'ladım o kadar... Bi korkaklık var üstümde... Pazartesi sendromu mudur nedir... üvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
VOP 5 takklıkda bariz short'luk, 15 takkalıkta bariz long'luk bi görüntü var.. Ne yapsam bilmiyorum... Way ** bunca yıldır uğraşıyorum şu işten anlayacam diye hala ilk işlemimi yaptığım günden bi fark yok... Kafa basmıyo işte zorla değil... **...![]()
![]()
EUR/USD iki çizgi arası lebronic bölgede... Üstteki çizgiye kafa atma ihtimali yüksek ama sonrası meçhull... üvvv...
Teprik ederim....Lebronic olarak sayarsak,
a) ya L nin gövdesine takmak üzere 1.40 lara çekilip L nin kuyruğunu tamamlayacak..Ondna sonra yönüne karar verecekyeni bir lebronic dalga bekleyeceğiz o duurmda
b) Ya da L nin gövdesi daha bitmedi birax daha lebronlayıp uzayacak..
Tahminim a seçeneği...
![]()
BANGA mühim
Bugün opening range breakout yapacam... Günün en düşüğü geçilirse short, günün en yükseği geçilirse longg... Tıpkı eski günlerdeki gibi..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri