Yok arkadas, dusmes bu artık, kotu haber beklentısı kalmadı, uww
Yok arkadas, dusmes bu artık, kotu haber beklentısı kalmadı, uww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
dur biraz klasik zırlama yapam...strobaba strobaba..bu indikler bu sistemler bu trendcilik adama trade yeteneğini gaybettiriyi..bir zamanlar ki ilk zamanlardı onlar; 300-500 kara gecince hemen kapatır, yeni olta atmayı beklerdik kısmete...şinci hantallaştık beaa..üww..sabah +1000 dik düne göre beaa.way**
BANGA mühim
en güzeli gün içi puan hedefine oynamak..
5 ve 15 daklıklar aynı olunca 4 kaldıraç,poz. alıyom..ve hemen 800 puan(%1 lik dilim) ,cover yazıyom..
gayet iyi oluyor..
bu hafta bugün dışında hergün tutmuş..eger bugün 78400 olursa bugünde tutacak..hadi palam...(manyak bardan dolayı sistem,77600 den alda)
haydi pala,görem seniiiiiii
Haftayada 75000-75500 aralığı önemli bölge
Eğer o seviyelere düşerde kapanış yaparsa yön değişimi gündeme gelebilir...
Fakat benim gördüğüm şimdiye kadar düşüş için hiç umut vermedi.
Ralli için olumlu hava bekliyor olmalı, bu hafta yurtdışıda karışık geçtinden ralli olamadı bence.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Pala işte abi... Affetmezz...![]()
Aslında para yönetimi kitaplarında şöyle bir yaklaşım tavsiye ediliyor:
Pozu tam olarak bir seferde aç.
1/3'ü için mesela 200 puanlık hedef koy.
1/3'ü için mesela 500 puanlık hedef koy.
Kalanını da sistem sinyaliyle çık.
Tabi bunun da dezavantajı şu, karlar parçalı olurken stop'un patlarsa tam pozla patlıyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
77500 aşağısı full long menzili
Hadi düşürde haftasonuna full long kalalım pala![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Pazartesi sabahı 79000 den açılacak bu
Ordan ver elini 82000
Ne güzel olur...
Long devam long....
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri