tünaydınlar..
![]()
tünaydınlar..
![]()
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
sarı ve beyaz a dikkat ediniz..aslında yukarı tepki için bekleniyormuş hissi var, spot zayıf bırakılıyor...bizim için şu hali ile yatay..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
1100 puan çarptım pelayı
üstüne bir de corttan 150 daha ekledim
çarpıldıklarımızı aynı aşkla yazamıyoz malesef![]()
Kaddafi neydi, yazımız vardı,....
Fatma güldü, gözünün üstünde kaşı var,.....
Bunlar kaddafiyi bıraksalar, halkı bırakmaz, yani mübarek denklemi çıkmaz buradan, ilk haber sıkışan palanın işine yaradı, pala çok sıkışmıştı, reaktör dötünde patlamıştı,...kaddafi ile dötü kurtardı, ama kaddafi fatma gül, gözünün üstünde kaşı var,.....
Kozlarını denedi ilki ters tepti,.....kaddafi korkuyor buradan denklem illaki sıcak çıkacak,....petrol kozunu bırakmayacak ilk etapta, pazarlık stratejik olarak bu petrola göre çizilecek, kaddo bunları elinde tutmak isteyecek, bm(pentagon) ise bunlarda rahatlama isteyecek, çünkü turkey gibi mötörler ısınıyor, cari üstüne hoş olmuyor petrol faturası, turkeyin diğer sorunu buradaki inşaat enekazları,...bunlar zarar şu anda,...ancak petrol daha önemli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Herkese geçmiş olsun, bu gün kaddafi yarın başka kurtarıcı, sınırdan döndü ağa, bu arada 275 shortu 325 kapatmıştım, 10 dk sonra 350-400 arasından longa yetişemedim,....
77675 ten shortum, .....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Cameron kaddafi yaptıkları ile yargılanacak demiş, bakın ilk sinyal geldi, şu bıyık yazımız vardı , cuk oturuyor......
Ağa bir dötünü kurtardı, iki yeni sünger tarlaları ile şaha kalktı, şimdi kaddafinin eli uzandı, bu el ters teperse ki düşüncem o yönde burada bişr kontrollü gerilim olacak,......yakın uzak bunu bilemem,.....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri