Son durumda abc mi? 5 dalgamı?
Bakacak göreceğiz.
Trend çizgiside güzelmiş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
celi benim yorumum şudur, biliyorsun bu vix ve dji oynaklığı takibimde 3 4 hafta önce günlükte sinyal aldım ve verdim bunu benim topikte,....
şimdi şu reaktör olayı, bu reaktör olamsa bile dji ve sp düşecekti ve zaten düşüyordu, bu reaktör ilaç oldu aslında bunlara,....şimdi yarına toplanacaklar g-7 olarak sanırım, oradan bir sarıp sarmala ma çıkacağı kesin,.....buradaki ağa da frene bastı,....
dün djinin günlükte bant dışına çıkışı heyecen yarattı bunlarda,....bu gün toparladılar biraz....oysa dji depremden önce zaten düşüyordu, geriye kademeli vuruşma kalmıştı, k.afrika öncesi bize basmaları, k.afrika öncesi pariteyi emniyetli alana yukarı taşımaları, seneryoları belli kademeli vuruşma, nitekim bu sürede askıda kaln dji normal düşüşnde iken biz tepkiye başladık,...biz derken önemliyiz, şöle, orta doğu 1, bu doğrultuda bizdeki proceksiyonlar2, akdenizin hem altı hem üstü aynı anda karışamaz 3, burada seçim var buradaki proceksiyonlara dönük sonuç alınmalı bu seçimlerden5, net hata noksan 3.6 sı buna yönelik olarak ocakta girmiş 6, v.s....
hesaplanmayan deprem, depremi geçtik reaktörler, bu dötlerinde patladı,.....şimdi capana güzelliği ne şekilde yapacakları önemli oldu, paraları var vercek, hemde zaten yer arıyorlardı, vermesse capan elindekini dünyaya satr bu olmaz....onun için bu toplantı önem taşıyor ki yen hareketini çözsünler,....
aslında bu iş imdadına yetişti bunların,...reaktörler tam zamanında dötlerinde patladı,...
ama bir süreç alacak, alkış gol hemen olmaz, o arada oynaklık hareketli olacak düşüncem, bu oynaklıkta dji nin haftalık hedefi ile örtüşecek, 11450 var haftalıkta daha aşağısıda var(109xx) ancak ilk etap 11450,....
yüzeysel bu şekilde düşüncem,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geriye bulut kaldı, serpme ne şekilde serpcek deyilmi, ne şekilde serpiştirilecek......
uzman dinleyeceğiz,....
capan halkına büyük geçmiş olsun,.....gözümde büyüdüler bu süreçte...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yani böyle ANA YÖNDE iki alternatif ve vazgeçme noktası.
Jelibon.
vix bb ise içerde kapadı.
alın ilk aşamasını verdi.
Jelibon.
indi üstadıma katılıyorum
dow da 11890 direnç
11420 destek görünüyor
birde japonya %2.72 artı kapamış deyi herşey güllük gülistanlık oalcak zannediyorlar
adam daha 2 gün önce %10 düştü
hele bir oraya gelsin bakarız duruma.iyileşme adına bir ierleme yok
abd vadelileri artı imiş.yine 63800-64000 direncini zorlatacaklar
kırarlarmı derseniz bence sıkar.
altın 1412 dedşk geldşk oraya.tabiki bu kısa vadeli yükseliş.satış olarak değerlendirilmesi lazım
nerde.tabiki 1420 yi zorlamaya başladığı her yerde satış yapılabilir düşüncesindeyim
dolar 1.57-1.62 bandında.ne yukarı ne aşağı kırıyor
77000 önemli dedik.
daytrader olacaz yine bugün.
77000-78200 arasında ne tarafa koparsa
75950 altında ayular rahatlar
altın nihai hedef 1331
imkb nihai hedef 55.000-56000
herkese bol kazançlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
noldu lan pala yemedimi yine
hahahahahhaha
passat
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri