Soytarılık olsa iyi ş........lik.
Soytarılık olsa iyi ş........lik.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
77.775 flatoooooooooo........ flat.........
Cümleten merhaba tekrar,...kasa dışarıya para vermez, tek yol.....
Aşağıya veya yukarıya terse girmek, o da 64 biri long için, 96 diğeri SHORT için arada çorba parası alıyorsak ne mutlu,....
X günü, bu gelmeden olmaz, x günü ise gelir ama geliyorum demez,....
Benim yapabildiğim yere vermek, zaten nasıl yaparsınız bilmem dedim,....
Konuya geri dönersek x günü gelene kadar, bu adamlar ayı dövmekten bıkmazlar, hem o yakada hem bu yakada,...futureler ne işi yapıyor sanıyorsunuz, uzun dönem - makaslar,.......biz de başlAdık BUNA, dilerim uzun dönem olmaz yoksa referans kalamayacak elimizde,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gördüğüm kadarıile su-te iyi gidiyor,.....allah nazardan saklasın,.....pozitif motive önemli, para parayı çeker, başarı başarıyı,....kar ise karı, tabiki zarar zararı
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
76938 den up py ye geçmiş, down şu anda 77306 da,....
Dün dji farkedildi ve satıldı pyler, bu gün saklanmaya çalışacak, ancak dün haftalık hedefini verdim, en az 11450 hedefi olacak bunun,....
Sabah bahsettiğim yerde, 774xx üstü korunma demkti, bunu iki yerden aldıydı, 120 lik ir tlineden, birde satliktendi,....bunları yazdık,...
Ben bastım aşağı ordi,.....
Somut yok içimden basmak geldi,....somut 350 altı kalış,....
Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)
Yer imleri