PUPU'ların gorkhunchluğu nedeniyle yeşil çizginin geçilmesi long nedeni olarak da görülebilir mi belki acaba yoksa mı sanki... Kaya patron olsaydı da bu konuda aydınlatsaydı bizi... üvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ben 225 iflat dedim...bu kez karı alacağım pala geri vermeyeceğaan..üwwww...demekki %3 daha düşecek ve biz malsız kalacağuz..üwww
BANGA mühim
Aklımdan geçeni yazmışsın Astipatron
Uzun bir daytrading sürecinden sonra bu geceye long girmem her geçen an daha gaçınılmaz hale gelmeye başladı... Yemediğim gap'lerin acısını Pala yarın sabah topluca mı çıkaracak ne... Umarım gaçınmanın bi yolunu bulurum... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
oglenki
sabahki
76625 ler 76000 den long oldu ve geceye long kaldik toplam rekoru kirdim bugun galiba 5000 puan i gectim cok sukur....allah bereket versin
sabahki mesajimdan faydalanan olmustur umarim sabah 77500 civarinda yazmistim onu hayirli aksamlar paladan tahsilata devammmmmm![]()
himmm, kisa devam...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
euro'yu da 1.40 stop olmak uzere sortluyorum...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri