uzun zamandan sonra dow'da short poz açtım.. stop 12.000'in az üstünde.. hadi bakalım..![]()
sanki stop olacağım gibi bir his var içimde..![]()
vobda 41 binlerde hareketler vardı bu şekil...ne bıktırmıştı milleti ala ala..onnar geldi aklıma...teyyy teyyy..o zaman 500 du de kontının tekı sonna 600 dedıkodusu cıkınca isyan etmiştibenim portföy sahipleri...teyy teyyy...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
benim neşem yok kıvranıyorum böbrek taşından.rahat vermiyor 1 haftadır.mercimek kadar bir taş ama çok eziyet ediyor bana.yine ağrıyor sağ yanım.
81.400 son bi tepe var orası geçilmediği sürece kraş mümkündür.geçilirse seçim rallisi diye düşünmekte fayda var.bence tabii...
tam dipten dönüşte aşağıdaki grafı koymuştum ve olası bir ikili zig-zag ile tüm düzeltmenin bitmiş olabileceğini söylemiştim.fibonacci çok iyi çalışmış.a=c tam.ve sonrası malum zaten dipten 9.000 puan tepiş.
ben düşüş olacağına daha meyilliydim halada mümkün bu dediğim gibi 81.400 aşılmadığı sürece ama aşağıdaki görüntüde hoş değil ayılar için orta vadede...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
geçmiş olsun pambık...acil şifa...
bu arada eurusd nin 1.45 ve 1.48 göreceğini iddia etmeye devam ediyorum...aha yazdım buraya....ayrıca uv 2.20..euheuheueh..hatırlatırım baahhhh
BANGA mühim
yalniz bu euro 1.50'yi oper, demedi demeyin. obur ayki fed toplantisina kadar...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
california diyorum roll diyorum graş diyorum kime diyorum...aluuuuuuuuuu
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri