931 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Harmonic Trading...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn sute al-sat yaptığınız zaman yazarsanız belki bizede faydası olabilir.teşkkürler

Canım kardeşim şu an kullandığım sistemi yeni kurdum sayılır... diğer sistemlerimde çok sinyal üretiliyordu, şükür bunu ayda 3-7 sinyale indiren bi ayarlama çekip yeni bi sistem kurdum.... ve bu sistem şu ana kadar sıfır hatayla gitmekte, gel gör ki eşşek kafa hala tam olarak harfi harfine uygulayamıyor..... yani buna ister zevzeklik, ister kerestelik de, ama ne dersen de. Bunu kullanacak bi yiğit delikanlının 1 yıl içinde 1 trilyonu götürmemesi işten bile değil. Ama diyorum ya bu kafayla zor... Çok hata yapan biri değilim ama küçükte olsa yapılan hataları affetmem, sorgularım, araştırırım.. disiplinin dışına taştın mı olmaz. Ya yapacan bu işi adam gibi, ya da böyle oyuncağa çevirir gibi cambazlık yapmıyacaksın.... Benim bugünkü durum gibi...... Ha şu da var, piyasa geri gelir mi? Elbette gelir ve küçükte olsa zararımızı çıkarırız... Ama ne gerek var be kardeşim böyle saçmalıklara...........

Sinyal konusunda çok emin değilim. çünkü kendime işlem yaptığım için tam konsantre olmam gerekiyor.. bazen böyle zaman zaman oluyor. takip ederseniz ancak bu kadar yapabilirm. önemli durumlarda bakarız duruma.....

2. The Following 5 Users Say Thank You to SU-TE For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri