AAAAA hhhh aa, dow oyuna başladı, ne dansöz ama, -103 de takılımı kaldı nedir?![]()
AAAAA hhhh aa, dow oyuna başladı, ne dansöz ama, -103 de takılımı kaldı nedir?![]()
hımmm, takılı kalmış -280 oldu şimdi![]()
Ne varsa dolar uzun pozda var zaten, dolar az evvel koptu yukarıya, hadi bakalım hayırlısı, saygılar.
44475 uzun yine.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Geceye uzuna devam, bugun kontratlarıma dokunmadım,Ek alım yaptım,Call Marjin Sınırındayım,hesapta param olduğu için,Yarına devam ederse sanırım cm yerim.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum,ben risk alıyorum...
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
CNBCde söylenene göre satış emirleri sıkışmış o nedenle düşememiş endeksler başlangıçta...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
5 dak long geçti 15 dk long derse longa geçerim.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Lehman 0.26 cent oldu...ilginçtir Soros 15 dolar civarından LEHMAN hisselerini artırmıştı 17 Ağustostaki haberde...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
fdow karabatak gibi daliyor. amerika ne krizler ne batislar gordu hepsini cozdu buradami bogulacak kucucuk lehman amerikayi batiracakmi simdi. bizim py hala almaca vermece oynuyor. dunyanin en barbat py si olarak aday gosteriyorum.
Konu nyse-dj tarafından (15.09.08 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Kesinlikle şu an da yahudiler toplamaya başlamışlardır, global oyun bu, borcu var diye şirket iflası olurmu, Borcu varsa, birisi öder.Ve alır.
Milletide bu dangalak haberlerle uyuşurdular.
Benim fabrikam varsa şu an, borcu var diye iflas mı edeceğim, birisine satarsın, ucuz ,pahalı.
Tam bir çadır komedisi yaşıyoruz şu an...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu dow artı yapar ama artı kapatırmı bilmem, saygılar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri