Zistem hala long,ben flatlemek istiyom.
Flatleyemiyom.
Ne yapmam lazım.
LOng ve sarjjjhoooşşş
Zistem hala long,ben flatlemek istiyom.
Flatleyemiyom.
Ne yapmam lazım.
LOng ve sarjjjhoooşşş
way pala vay
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
dün demiştim 74.500 olabilir diye...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
zero işlem full keyif
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
İyi akşamlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
piuuuu..gün içi iki doğru motivasyon hareketine rağmen zarar ciddi...gadder gısmet..ah okan ah... teprik ederim valla...indikinişn gıymetini bilyon..ahhhhh ahhhh..üw
BANGA mühim
İyi akşamlar arkadaşlar.
erken indik trenden,400 puana tav olup..
74125 ten az biraz kısaldım,sabah ilk 1 saat için..
cümleten iyi akşamlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
pifff..bende gaçayım..şimdi strobaba gelir..nooltttiii der 3 boyutlu 3 boyutlu..üwww
BANGA mühim
iyi akşamlar, kesin yer bizi tavşanlar......
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yaw arkadaş ya, geçenlerde kıbrıstaydım, kıbrısta yapacak çok fazla şey olmadığından kumarhanelerden çıkmıyordum. Boşuna gitmişim ne gerek var kumarhane için kıbrısa gitmeye vob varken... Yakında pala içki sigara servisinede başlar artık...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri