demek ki pala long açıyormuş üvvvvvvvvvvv
demek ki pala long açıyormuş üvvvvvvvvvvv
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
üwwwww işşe bakın yaaa
73600 ün üzerine attım ayağı yapacak zamanı buldu...
Zor dostum zor...
short giderken yukarı almak....![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
garan 7.12 üzeri kapanış kısalar için tehlikeli 7.16 ve üzerinde ciddi tehlike oluşturur.
şimci yalandan bi 200 puan verir..şortlar ümitlenir geceye şort girer..yarın +1000 gap daha ohh suyundan da..üwww..
BANGA mühim
Suudi arabistandaki araplarda organize olursa bu altın benim ov li hedefim olan 1650-1700 dolar aralığında biryerleri görür..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
2 gündür kapanışta 1000 puan zıplayarak kapanıyor..
10 bin puan düşen piyasada bu kadar kısacı olursa böyle yapıyor pala![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Vay vay vay
74000 ide yakarmış
Hanimiş benim palam
Lonkumuş meğer lonk
full short devam full short
Geceyede full short
Son kararım...
Hun İmparatoru ATİLLA
napıysınız
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bu gece MC yapmaya çalışıyor i****
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
74500 de görseydik bari, buraya kadar gelmişken.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri