negatif uyumsuzluklarda göze batmaya başladı sanki?
negatif uyumsuzluklarda göze batmaya başladı sanki?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Kantarın topuzu kaçtı memlekette![]()
Moodys İ..nesi cari açık sorun değil diye diye uyuttu kaç sene, şimdi pat diye cari açık sorunu var diyor not yok diyor...
Ulan ben böyle şerefsislerin vereceği notun **
Hele bunlara uyupda geçtiğimiz yıllarda cari açık sorun olmaz değerlendirmesini dikkate alan içerdeki dahili bedbahtların taaaa **
Yılların cari açık sorunu şimdimi sorun oldu?
Maymuna döndürürler işte böyle elin gavurunun değerlendirmesiyle ülkenin ekonomik parametreleri ayarlanmaya çalışılırsa...
Benzine hergün zam yapan dangalak takımı başka ülkede varmı acaba?Varsa bile ben istemiyorum kardeşim o kadar basit...şerefsizliğin alemi yok...
Hayır halk salak sanki, üç beş dangalak ekotv programlarında sabahtan akşama kadar cari açık sorun değil diye diye ülke borç almalı diye diye inandırıcımı oldular? işte durum ortada![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bu arada sistemlerim gitmiş hard disk nanay olmuş kurtaramadım iyimi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
11 martı bekleyin
suudiarabistan karıştıktan çok şey değişecek
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
73000 destek oldu, yıkılmadan graşmaz burası.....
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
çok kısacı var zor graşırız..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
graşırsak 71800 nası eyimi![]()
ben flat izler işlem zero kar güzel çay güzel gerisi neyler
Gıllanıyorum...
BANGA mühim
yav asti, gıllanmayı bırak, pela ne yapacak onu söyle......
spot eksi açmaya açar da, sonra ne olur? var mı bir fikrin?
52 dk sonra da bankalarla ilgili karar açıklanacak...
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri