Şort ula şort yemişim uzununu gidemiyor...250 point düzelttik kısaları...
Şort ula şort yemişim uzununu gidemiyor...250 point düzelttik kısaları...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİİİİNNNNNNNN!!!!!!
ULU PADİŞAHIMIZIN EN YENİ FERMANIDIR......
KULAKLARINIZI AÇIN DİNLEYİİİİİNNNNNN!!!!!!!
73500'Ü GEÇEMEYEN VOB30 KONTRATLARININ ACİLEN 71000 LERE YOLCU OLMASI İÇİN,
GEREĞİNİ YAPMAYANLARIN KELLELERİ TEZ ELDEN VURULACAKTIR!!!!!!!!!!
![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Rekabet kurulu, 8 banka hakkında yapılan sorusturmanın nıhaı kararını bugun 15.00'de acıklayacak
rekabet kurulu'nun web sıtesınde konuya ılıskın olarak asagıdakı
acıklama bulunuyor:
" rekabet kurulu'nun 19.08.2009 tarıh 09-36/919-m sayılı ve 24.08.2009 tarıh,
09-37/924-m sayılı kararı uyarınca bankacılık pazarında faalıyet gosteren 8
tesebbus hakkında yurutulen sorusturmaya ılıskın nıhaı kurul kararının daha
once 10.3.2011 gunu saat 14.00 olarak belırlenen tefhım gunu ve saatı gereklı
gorulen luzum uzerıne 8.3.2011 gunu saat 15.00 olarak yenıden belırlenmıstır."
-matrıks-
bunlar bankalar hakkında iyi bir sonuç çıkacağı haberini aldılar bence..............
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Houston yer üstünden fırlat beni,
Gülüm amman amman amman,
Çık uzaya tut beni, çık uzaya tut beni...
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dün alacaydık o puanları..üühühühü..üw
BANGA mühim
Gıllanıyorum
BANGA mühim
yine stopları kontrol ettiler,
gönül rahatlığıyla graşabilirler artık.
no stop-loss yes vitamin!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
önce spottaki gap kapanacak, sonra vobtaki.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri