hocam bugün bu seviyelerde veya aşağıda kaparsa düşüş trende döndü diyebilir miyiz...
hocam bugün bu seviyelerde veya aşağıda kaparsa düşüş trende döndü diyebilir miyiz...
Mtx açamıyorum, hep kum şişesi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam düzeldi mi... bizden bir isteğiniz varsa hazırız...
şuan 72,275-300
galiba ufukta bir savaş veya başka bir durum var... yakında kokusu çıkar... elimiz kaşındı duramadık flatta... gitti 900 puan..
Ben sözümü söyledim 72700 dü bu, bilemedin 500,... Dü, bunun altı artık longsa dışarı çıkış yeri, shortsa devam yeri, subjektif deyil bu objektif indikatörden, 737xx üstü kaptmadıkça artık bu zıvanadan çıkmış,...
Bizim aylık yere 61-62 ortalama da,....long için, orası gelince trash veya crash belli olacak artık, esasen bunları ta başından ilk yazanım ama yazmaktan ziyade kılç kuşanmak daha önemli,.....
Aylık konuyu uzun zamandır inceledik, şimdi bunlar oluyor artık,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ufukta ne savaş var ne başka bir şey,.....
Ana kasa çalışıyor şu anda, aşağıdan toplayacaklar, bu adamlar nerden dökeceklerini nerden aldıklarını her zamn bildiler,
bizim yapacağımız tahmin en iyi şu 61-62 seviyeleri, bunun altını 56 ya kodum dokunmalık, üstünü 65 e kodum ilk alış için,...
Ne var 10000 puvan hepimizi gömerler orada,...ancak şu gerçekki ilk vuruşta %10 bir sekme yapacak,.....92.5 beri düşen topun zıplaması yani,...
şu bir gerçek top yere vurmadan zıplamaz, ben o yeri 61-62 ölçtüm,...
Mtx açamıyorum, açmanın da pek anlamı yok zaten,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Bu aşamada dji son vuruş yaparsa,...çünkü bu oynaklıkta hareketlendi aslında, sonrayukarı vurdu, tepeyi oanaylarsa buda düşerse burada düşüş daha etkili olur,...
Sayın jeLibonun orda yazmıştık bunları te ne zamanlar,...4 e kadar 4 ten sonra diye,.....tnx 4 ü geçmeden dönerse işte trushla biter amca genişledim der, yalınız bizde fon sorunu var, bunu yerine komaları lazım, her zamnki gibi elin oğluna verdiler ganimeti hemde tıpış tıpış,..
Dediğim gibi, bunu yazdık bir kayahan vardı ama o hep düşüş yönlü konuştuğundan kulak asıldı ona,...
Birde yere vermek lazım bunları yazarken, ben verdim yere....
Varmı yere veren yok, kaç aydır haftalıktan girdim aylıktan çıktım, .....
Bakın bırakın yere vermeyi crashla trasha sınır koduk 61-62 arasında bu çok önemli,.....
şu olmamalıydı, 92.5 olayı buna izin vermemeleri lazımdı, bırakın izini neredeyse mb başkanını döveceklerdi adamcağızı....şimdi fon lazım artık, el altından veya resmi kanaldan,.....
Cari içun,...
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)
Yer imleri