ihtiyarı iyi tuttular ama..sonunda dayanamadılar...![]()
ihtiyarı iyi tuttular ama..sonunda dayanamadılar...![]()
COMANDANTE
Grafı öne alalım
Short devam short
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
73500 kapanış
spotta da 60600 kapatsın kimse kıpraşamasın
Dalır Niiiivs:
1.6104TL
En az 3 HİSSE...
Pala elliot dalgaları oluşturmakta kararlı görünüyor...
Eeeee naapsın fonlara hisseyi almak satmak kolaymı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
72800 kırılırsa vay babam wayyyy
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
72000 altında nereye kadar düşer tahmini olan varmı?
Selçuklugralll 65000 e değecek demişti en son...
Artıran varmı?
Ben diyorum max 66000![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Akbankın palası %20 satış gelir dedi, adam boşuna mı konuşiii![]()
12500 yeni poz. 1700 puan düşüş...Hatta günün en yükseğinden 2200 puan...
flatsam gunahim ne?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri