1 DK LIK İSE ,
GRİ Ç.İZGİ TEST ETTİ AMA GRİ ÇİZGİYE YAPIŞAMADI ODA, BU GRİ ÇİZGİYE YAPIŞSA VE DEVAM ETSE İDİ, 5 LİK TE BANTI GEÇEREK GRİSİNE GİDECEKTİ, GRİ ÇOK YUKARIDA TEE 78410 DA, HENÜZ VE ŞARTLAR OLGUN DEYİL, BUNU AŞAĞI ALACAKLAR, BU BİRLİK BANT ÜZERİNDE OLURSA BOĞA TREND VE TRADESİ OLACAK, YUKARIDAN SAT AŞAĞIDAN KOY OLARAK,BUNA YERE BULACAZ YANİ GRİ İÇİN...FAİZ FEŞMEKANDA UYGUN DEYİL ŞU ANDA,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Cümleten iyi akşamlar, kafanızı şişirdim,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam bende takip edemiyorum, hizmetiçi eğitim kursundayım... paylaşımlarınız için teşekkürler...
yani,....
ya ben sizi bırakmamda böylede tedavimiz yok,......şöle uzaktan tilki bakışları ile forum okusam eski günlerdeki gibi,.....nerden bulaştık bu işe,....
Yarın geçen vadede olduğu üzere vade geçişi nedeniyle mtx değerleri sağlıklı olmayacak, yinede,....
74925 altı kötümser bir noktadır, bunun üstü eh işte....
74925-75250 arası fiyatlar yukarı atak başlangıcı olarak kabul görmeli,
75250 üstü fiyatlar yükselişe dönük bir py olarak alınmalı, yarın başlangıç için bence ana nokta burası olacak,
75550 üstü tepki koymaya niyetli bir pysa.....
75900 üstü tepkinin içinde bir pysa ve ayı tedirginliği,....
76250 üstü bir py ayı stobunun başalayacağı bir py,....
74925 altı her py ise perşembeden yarım kalan hesabın görülmesi...
bunlar bu gün şıkır şıkır çalıştı,....seans içi yazdıklarımız da harfiyen tuttu,....destekledi süreci, 74375 altı 1000-1500 puvan aşağıdan demiştik, üç kaad demiştik, o sıra 747xx ağırlıklı fiyatlar 73800 gördü, 900 puvan kodu, ancak nisan cuk oturdu, şubatta short nedeniyle fazla kımıldıyamadı ağa, shorttu çünkü, bunun yerine parasını saydı,....
ancak nisandan acısını çıkardı, -150 makasa, tepkide +150 kodu, bunu +300 bağladı ve hızlı tepki kodu,...gözü kapalı üç kaad dediğim buydu,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri