Haftanın yorumu ve önümüzeki hafta öngörüsü,Maximum Entropy ve Cycles olarak incelendiğinde;
Dax 60 dakikalık grafiğe baktığımda,Dax'ın şu anda al da olduğunu, ve uzun vade trend çizgisinin üzerinde olduğu gözüküyor.

FSP ise şu anda 60 dak.grafikte satda olmasına rağmen,bu da uzun vade trend çizgisinin üzerinde, ( bu geri çekilmesini kar realize ve düzeltme olarak düşünüyorum).

Vob grafiğimiz ısrarla satda ve uzun vade grafiğinin altında,Dünyadan kopmuş bir şekilde, ky canını yakacak şekilde sert bir şekilde işkembeden veriyorlar.Burada benim dip ve tepe yakalama sistemim buranın dip oldugunu söylediği için longta bekliyorum.Belirgin bir şekilde de positiv uyumsuzluk var.
Sonuçta Dax ve S&P nin bu hafta yükselişlerinin devamını bekliyorum, Bizim vobda eğer bu manasız düşüş ısrarından vazgeçerse 52.400 lere kadar yükselme kabiliyeti var.
Sevgiler..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri