80100 maliyetli kısaları 74000 e yazdım emir iptale kadar geçerli
80100 maliyetli kısaları 74000 e yazdım emir iptale kadar geçerli
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
alın size büyüyen vob... 2009 başından beri gözle görülür düşüş var hacimde.. büyüyen tek şey varsa o da piyasa yapıcıların kaba etleridir..
haftasonları bile açık tutsan nafile demekki,çünkü bu 2 yıl boyunca işlem saatleri devamlı uzadı fakat hacime müspet bir katkı yapmamış bu
Sayın Halojen,
Uyumsuz bir dip bugün olursa, pozisyon alır mısınız?
bu düşüş trendinin dibi yarın oluşmalı geçmiş benzerliklere bakarsak..o yüzden bugün oluşan hiçbir formasyonu güvenli bulmam.. bekleyelim bakalım... 75650 maliyetli kısaları 75bin altından kapatacağım yarın..
seansın kalanını izleyemiyeceğim arkadaşlar herkese bol şans.. akşam bir değerlendirme yaparız.. kısa pozisyonumu yarına taşıyorum..
Teşekkür ederim üstadım... önümdeki sistem zaten satta, biliyorum, ilgine tşk.ler.........
yine sistem haklı çıktı, 77050 uzunlar kapandı, 77000 kırılınca tekrar 76900 den full shorta geçildi tekrar....
......... SİSTEMDE SİSTEM, İLLEDE SİSTEM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bazen böyle oluyor, hani halk arasında tabir edilen şekliyle bi söz vardır.
Arapça yenir ya!!! işte o,,,,,,,,,,,![]()
ema(10) üzeri daytrade stratejisi iyi işlemiş..güzel satış fırsatları oluşmuş..
![]()
evet..yarın dedik..15 dk macd uyumsuzluğu dedik... yavaş yavaş şekillenmeye başladı...ne dersek o
ekstrem bir durum olmazsa macd'ın tekrar yukarı kesmesi benim için alım demek olacak yarın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri