lan sal şöyle 74000 e doğruda ekrana bakmayak 1-2 gün
lan sal şöyle 74000 e doğruda ekrana bakmayak 1-2 gün
BANGA mühim
65000-75000 bandına gözü dikti...
Şubat ay yaptı yapacağını...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sisman parmak geliyo.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Flat
Bundan sonrası yok...
Müsait biryerden short girmek için fırsat kollarım![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Avuçlarım kaşınıyo... Long'lamamak için çok zor tutuyorum kendimi... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Kaddafi halkina karsi ne kadar nankor ve gaddarsa , pala denen çakalda biz velinimetlerine karsi ayni acimazsiz![]()
yine alıyor lebron long devam long geceyede long
kapanış 75500![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Gaçanın anası aglamaz.
Sazan shortların büyük bir kısmını gapatır. (75'de)
Astet, 2 adet zırhlı gamyon ve sanayi tipi para sayma makinası reca edeceğim senden.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sistem longda hala o kadar indi 74600 lere ama hala long da ama ben flat geceye de flat artık pala çarpar bi kaç gün daha![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri