ve (E) dalgası yeni dip getirir... nihayet..
yeşil yollardan birini seçecek artık..
ve (E) dalgası yeni dip getirir... nihayet..
yeşil yollardan birini seçecek artık..
şimdi.... olasılıklar bire indi.. dip beklentim koyu yeşil ihtimalin ilerlemesi ile gerçekleşecek gibi duruyor..
dip yarına kaldı.... macd 15 dk.lıkta uyumsuzluk gösterecek,bugünkü ile yarınki en düşük arasında.. ve bu uyumsuzluk düşüşü bitirecek..
bugün flat devam ediyorum..
yani aşağı yukarı şöyle bir görüntü bekliyorum 15 dk.lıklarda... 75.600'ün bugünkü en düşük olarak kalacağını varsayarak.. bugün yeni en düşükler gelirse o zaman o noktadan itibaren yarın için uyumsuzluk beklerim.. bugün uzun pozisyon ihtimali yok benim için.. alttaki oluşumu yarın görene dek hiçbir dip güvenli değil kanımca..
![]()
ayrıca günlüklerde oluşan uyumsuzluklar da yarın için bir dip ve sonrasında yukarı bir hareketi destekliyor... fakat bu hareket nereye kadar gidebilecek,onu da mart ayında göreceğiz..
![]()
15 dklıklarda ema(10) üzeri satış fırsatı yarına kadar.. didiklemek lazım ufak ufak
şimdilik ema(10) 75.650..yarına dek daytreyde döndüm.. ema(10) üstünden satarım, yeni dipler beklerim..
Yarın yapılırsa eger yenı dıp sevıyesı sızce neresıdır sn halojen?
devamlı aynı şeyleri yapıyorlar... burdaki yorumlarımın hepsi geçmiş hareketlerden esinlenerek yapılmıştır.. hiç değişmiyor.. hep aynı film..
bu dibi de son 3 ayda bikaç kez yaptılar.. ema(10)'la dansı bile aynı.. pes vallahi pes
geçmiş yılların dataları gerçekten büyük hazine..altın formül geçmişte yatıyor..doğru okunabilirse tek zararlı işlem dahi yapmayan sistemler yaratmak çok da zor değil..
ben bir yeni dip tahmini yapıyım 73850
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri