nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı
sn hdioxyde sistemin 15 dk ve 60 dk test sonuclari (haziran 1 -agustos 31 ait donem) saatlik super hem az trade hemde kar neredeyse 20.000 puan degilmi. bu testlerde diger raporu goremiyorum onu yapmaya calisinca hem sifir trade cikiyor yani nerede almis nerede satmis gibi olani. birde su profit /loss orani bu nasil bulunuyor.
bunun disinda birde soyle birsey var 4.5250 points diyor 1/9-11/9 donemi icin 15 dk da sadece 3 trade yapmis hepsi basarili ama opt 24 ile. ama grafige baktigimizda daha fazla trade oldugu manuel goruluyor bunun sebebi ne olabilir.
ayrica benim testlerde avg.net profit total profit gibi seyler cikmiyor sizin yaptiginza baktimda.
nyse sistemin başarısı gayet iyi gözüküyor ama hemen bir düzeltme yapalım.
test dönemin 1 haziran ve 31 ağustos arası ve X30YVADE kullanıyorsun. 30 haziran tarihinde haziran vadeli yani vix0300608 datası kullanırken 1 temmuzda datan bir anda vix0300808 oluyor. Arada vade değişiminden kaynaklanan ve gerçekte var olmayan bir gap var.
Bence testini 1 mayıs - 30 haziran ile 1 temmuz 31 ağustos aralıklarını kullanarak tekrar etmelisin.
diğer rapor dediğin hangisi?
average profit los ekranda görünüyor soldan 6. kolon
herhangi birinin üstüne tıklayarak içine girersen daha detaylı bilgilerde alabilirsin burası özet sayfası
bu arada bu hangi sistem?
Konu hdioxyde tarafından (13.09.08 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Yer imleri