200 EMA'dan kurtulduk diye sevindirik oldunuz di mi ayular.. 233 EMA'nın sillesine hazırlayın kendinizi.. Fibo olsun da taştan olsun...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Evet evet çokonatlık bi tahmin olmuş
Volvoxu da hatırlıyorum..
Bahsettiğin o zamanlardaki uzun trendleri son aylarda hiç görmedim artık.. Grafiği biraz sıkıştırınca uzun bir trend varmış gibi gözüksede içinde mutlaka 2-3 tane fake sinyal oluyor artık.. Eskiden aylık 3-4 bin veren sistemleri sistemden saymazdık şimdiki sistemlerin onları alıp almayacağı bile mechul.. uzun dönemde mutlaka alır ama arka arkaya haşırdamaları çoğaldı bütün sistemlerin.. Ama bugünkü hareket güzeldi, fake ini sabah dow a göre açılış bekleyenlere attı sadece... algıları bozdu kısada olanları erkenden poz kapamaya zorladı, uzunda olanları da uzunda daha uzun süre kalmalarını sağladı.. Sonuç olarak kar varsa ve pişmanlık yoksa o gün trade açısından güzel bir gün olmuştur... Ben flat kaldım geceye gerçi.. yarın tekrar giriş için fırsat vereceğini düşünüyorum.. Eksi gapla açıp hiç tepkisiz düşeceğini pek sanmıyorum.. son 2-3 aydır öyle sert hareketler olmadı... mesela hatırladığım 2009 kasım kötü geçmişti aralıkta ilk sinyal 7bin filan kazandırmıştı... sonra 2009 nisanda olmuştu, ağustosta olmuştu, geçensene şubatta mayısta fln olmuştu. ama artık öyle tek sinyalle 7-8 bin kazandıran sinyaller hiç olmuyor.. mutlaka araya fakeler giriyor.. demek istediğim sistemler kazandırıyor kazandırmıyor olayı diil, sende anlamışsındır eski sistemcilerde anlar, eskiden temiz sinyaller temiz trendler oluyordu, eğer bu hareket öyle olursa kaç aydır olmuyordu oldu derim, ama yinede ben bugünkü harekette açılışın da etkisinin olduğunu düşünüyorum
Nöööy,
Döv kraşıyo mu ne??
Makinalar istop mu etti aceba??
En az 3 HİSSE...
yok yaw..feci pupular var..üwww
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri