hocam benzerlik var... şelale aynı...buradan biraz L yapıp yukarı gitmeli...
hocam benzerlik var... şelale aynı...buradan biraz L yapıp yukarı gitmeli...
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Yükseliş yaparsa 79250 üstüne o zaman nisan konusunda biraz ip ucu almış olacaz,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam APSD -17bin oldu ..bunun anlamı nedir acep!nisana mı yıkıyorlar ki..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
buralardan tepki gelmeli... bakalım gücü ne kadar olacak...
anlam şöle nisan apsd den şubat apsd yi çıkar nisan + da pozlanıyorlar yani, şubatta long squaze, nisanda long gibi, 79250 işte bunun ip ucu olabilir, hem bantı koruyup hemde poz , diğeri az önce dediğim, dibi nerde bulacak analamında bant dışında,
hepsi bir tarafa 79250 altı short, ben şu anda adama oynuyorum,....yanlış,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yukarı vursa bile yanlış,...
O yüzden kapatacam pozu gün sonu,...
hocam aşağıdaki destek kaç... 76.000 e gidiyoruz...
savaş mı çıktı neler oluyor ben hiçbirşey anlamadım bu düşüşten... sıradışı bir durum...
Şu an 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 konuk)
Yer imleri