grafa bakınca tepmesi o kadar ağır basıyorki sırf bu yüzden bile düşebilir
Halopatrodan sevgilerle....(Yaw beyle kopipest ediyoz soramdan sonra telif felan istemez işşallah..üww)
Bugün, 11:36
halojen![]()
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 302
2.284 Gönderisine 16.956 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:![]()
![]()
son durum
her kelebek satış getiriyor.. aşağı duyarlı bir piyasa
BANGA mühim
pala hadi sıkıldık yaw 79100 78900![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
astipatron şu senin isot vardı ya bunun ekürisi Pimas olabilir gibime geliyor
ne dersin tekniği fena durumuyor ama çok da sığmış behisse mi alsak yoksa vob fena yataya bağladı
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
heheheh..tamam patron olur..hortumla para çekme olayına Hortlama diyelim biz o zamanyok olmadı..hoş bişi deil o...neyse yaw hoş olmak zorunda değil..misal, patron bu gün
Deep Throatta tarzı bi hareket bekliyorum..bu arada Throat kelimesinden Hort elde edilebiliyor....geriye T ve A harfleri kalıyor yani TA ** da ki T ve A..
Olaydaki bütünselliğe bak..demekki hareket harbi fecaat olacak
BANGA mühim
Adı anılmaması gereken gişi (bakınız : Lord Voldemort) bugün ben yokken bir şeyler yazmadı değil mi ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri