Bu arada AOP: Almayalım O Puanları diye de okunabilir..üwwww..
Selçuklu Bey,
Günün anlam ve önemine uygun bir mikro sayım veya yorumunuzu alabilir miyiz? Bu arada merhabe ben Astatin, sizin genişleyen ed sayımını görünce size üstad demeye, sizi takip etmeye ve yırtmaya karar verdim..teprik ederim sizi de beni de..
BANGA mühim
Günaydınsss..AOP for longs...nonAOP for shorts..yaw contradiction oldu gene..
neyse hayırlı seanslar..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
BANGA mühim
günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar dilerim...büyüklerimin ellerinden güçüklerimin gözlerinden öperim...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
SMRKEED : Selçuklu Most Rarely Known Expanded ED...
patron buna daha akılda kalıcı bir gısaltma bulmamız lazım
BANGA mühim
abi aslında bu terim yanlış yaww..birini gözlerinden öpmen mimkin deel kas refeksinden dolayı.. sadece gözü açık vefat etmiş birini gözlerinden öpebilirsin.. o nu da tercih etmeyik herhalde..yani ben etmem..
büyükleri ellerinden küçükleri göz kapaklarından öperim demek lazım![]()
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri