badem isteyen ?![]()
badem isteyen ?![]()
bugune kadar düşmesi beklenirken düşmeyen hıç beklenmezken bu kadr duşen
dow'u
Uploaded with ImageShack.us
Maçın bitimine 2 saat var.İyi oynayan kazansın
ne öyle dipten 50 puan tepmiş falan bi havalar..biz açılana kadar 200 ün altına düşsün 1 milyon çiçek açsın............Gaçınılmaz
BANGA mühim
Günaydın.. Sistem mağduruyum
Asti senin sistem al vermedide shortmusun yoksa sistemin alda ama sen sisteme güzel bi fake atarak shorttamısın?
gümleten cünaydın..
2013,00
Günaydın Patronlar Kolay Gelsin Bol Kazanclar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Vob işlem teminatları 23,02,2011 tarihi itibari ile aşağıdaki şekilde değiştirilecektir.
Bilgilerinize ….
2005/11 VOB-TLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 23.02.2011 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 140 TL’den 130 TL’ye, 2005/12 VOB-TLEuro Vadeli İşlem Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 180 TL’den 170 TL’ye, 2009/97 Fiziki Teslimatlı VOB-TLDolar Vadeli İşlem Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 14.000 TL’den 13.000 TL’ye ve 2009/98 Fiziki Teslimatlı VOB-TLEuro Vadeli İşlem Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 18.000 TL’den 17.000 TL’ye azaltılmıştır.
Yeni işlem teminatları 23.02.2011 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 23.02.2011 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.
SANKO dan gelen mail
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
sistem 79175 den alda patron.... ben neden uymadım? sisteme uymamak konusunda "olağan şüpheli" yim biliyorsunki
Abi durum şu; Ork ay pardon long çağı bitmiş, elf ay pardon short çağı başlamış olabilir senaryosundayım şimdilik...
yani hatırlarsın; 30000 den başladığı yükselişte, arada sat verirdi fake atar sonra hep yuları dönerdi...(ssitemin şort sinyallerndeki hata oranı da yüksekti doğal olarak)...Şimdi ben bakıyorum 92 zirvesinden bu yana long sinyallerdeki hata oranı şorta göre çok daha yüksek.. O yüzden şort çağı başladı senaryosunayım..
Ama yine de bugün açılışta GAP ı abartırlarsa Şıubat şortşayneleri kapatıp, Nisan da şort için fırsat kollayabilirimm..
Özet yanıt: Ballıyım abi şortum![]()
BANGA mühim
lem sisteme uyak dedik aldığımızı geri vercez sistemleşimdi açlışta sistem şhort der biz uyarız sonra yukarı tepermiş gene al da bozdur
neyse şurda 2 gün kaldı zaten vob serüvenim içinde demek şubatı zararla kapamak varmış kısmet artık
He sistem totalde 2000 kusur artıda şubatta orası da başka bi handikap
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Vala sisteme uymak konusunda olağan şüpeli olmak en güzeli bence
Pala birazdan keser bizim fişi.. bakalım dünkü gibi hormonlu mu olucak onu merak ediyorum.. Ama hislerim bugün baya hareketli olucak diyor.. Bakalım gün sonunda moraller nasıl olucakVade başında açılan pozların yönünün son 2 günde etkili olacak... bakalım bize faydası olacak mı ama
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri