pişmanmısın diye sorarsanız evet pişmanımama 1300 puan almasamda ayıp olur demi sonra ağlayıp zırlıyom he baktım 700 altında 15 lik bardan kapanışta emin olursam basarım tekrar şortu dünkü gibi
![]()
pişmanmısın diye sorarsanız evet pişmanımama 1300 puan almasamda ayıp olur demi sonra ağlayıp zırlıyom he baktım 700 altında 15 lik bardan kapanışta emin olursam basarım tekrar şortu dünkü gibi
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ahaad kayatron pupu ları var
BANGA mühim
Konuyu Toplam 197 Üye okuyor. (44 Kayıtlı üye ve 153 Misafir) Se_M, vobran, a.kaya, dahule34, kayahan, ebru90, adalı54, Tosun, kertenkele99, negrolino, ordi, nedim972, The Tatar, aerdogan11, oguzhan, kaanyatirim, perfectt, MMO, bbguler, al bundy, Kennym, erkan., onal, doruk91, artanis, ynos006, adako, caylakboga, buffet, seçilmiş böcük, Hampstead, reytohanzan, hakansahin, borsa8447, delix
Shortta kalana Allah Yardım Etsin![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
79600 lere bi tepki gelebilir belkide flat olduğum için öyle temenni ediyorum galiba![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yav matrikse haber düştü ama açıklama yok.
VOB İŞLEM TEMİNATLARINI DÜŞÜRDÜ diye bir haber başlığı düştü.ama içerik boş.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dolar kontratları içinmiş teminat indirimi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vadelı ıslem ve opsıyon borsası'nın (vob)
''ıhracatcıların daha etkın kur rıskı yonetımı yapabılmesıne destek amacıyla'' 23
subat 2011 tarıhınden ıtıbaren gecerlı olmak uzere ıslem temınatlarını dusurdugu
bıldırıldı.
Vob'dan yapılan yazılı acıklamaya gore, 23 subat 2011 tarıhınden
ıtıbaren, nakıt uzlasmalı vob-tl dolar vadelı ıslem sozlesmelerınde 140 tl olan
baslangıc temınatı 130 tl'ye,nakıt uzlasmalı vob-tl avro vadelı ıslem
sozlesmelerınde 180 tl olan baslangıc temınatı 170 tl'ye, fızıkı (hesaben)
teslımatlı vob-tl dolar vadelı ıslem sozlesmelerınde 14.000 tl olan baslangıc
temınatı 13.000 tl'ye, fızıkı (hesaben) teslımatlı vob-tl avro vadelı ıslem
sozlesmelerınde 18.000 tl olan baslangıc temınatı 17.000 tl'ye ındırıldı.
15 subat 2011 tarıhınde turkıye ıhracatcılar meclısı ıle ımzalanan
ısbırlıgı protokolu sonrasında, ıhracatcının vob'u daha fazla kullanmasını tesvık
amacıyla ıslem temınatlarının ındırıldıgı ıfade edılen acıklamada, ''vob'da ıslem
goren dovız vadelı ıslem sozlesmelerının sırketlerımız tarafından rısk yonetımı
anlamında daha fazla kullanılmasına donuk egıtım ve tanıtım faalıyetlerımız de
artarak devam edecektır'' denıldı.
-aa-
yaw bu arada bir sürü arkedaşımız, ee artık gontrat teminatları neden düşmüyor diye şikayet ediyor.. aynı arkedaşlarımızdan bir kısmısı full kaldıraç kullanmadığını risk yönetimi yaptığını söylüyor... DİMEKKİ BU ARKADAŞLAR BİZİ YİYORgerçekten full kaldıraç çakmıyolarsa teminat ha 900 olmuş ha 1000 olmuş ne önemi varkıne? ona göre kontrat sayısı ayarlarsın
demekki full kaldıraç çakıyolar
yimeen la bizi
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri