Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
obsidyen abi ... orasını kırmızı a dan kırmızı b ye .... tepeden dibe .... neosal konuşursak ...benim çözümlemem ya diametric .... ya ikili gombinasyon obsidyen abi ... senin sayımı doğru anladıysam .... yani üçlü gombinasyonsa ... ...zamansal kural setlerine göre zigzag ve flatlerlerde kural hataları var abim ...klasik ewye göre olabilir gibi ama ondada son üçgende sıkıntı olur ... ...... üvvvvvv ....
![]()
2013,00
abi aybed,yon valla...metnin tamamını kopyalamamışsın..millette ciddiye alacak...Metnin tamamı;
"heheheheh..bu da benim son karraım..CİN ALİ EW öğreniyor
(şaka la şaka..Allah yazdıysa bozsun..ne EW ci olacam bozacam rahatımı....3-5 dalga bilmek beni aşar, bana 1 dalga yeter...ki bu grafikteki a dalgası oluyor) (sayım tamamen geyiktir hatta o bile değildir...bi 5 i bir de a-b-c yi)"
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri