Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
longör avımı yoksa gerçektenmi aldılar anlamadım ... 47000 altında kendimi zor zapdettim uzuna dönmemek için .. kısa girdim geceye... herkrse iyi haftasonları ...
havadan 600 puan alınırdı bugün son dakka. he he.
Valla bravo sn. mbm, sizin aldığınız yerden dönüyor bu meret, nasıl oluyosa anlamadım gitti,
Kimide vadelide çevirdiği halt yetmiyomuş gibi opsiyona davet ediyo, sen git kurumunda ky hesaplarını avuçlamak için uğraş diyecen.
Bende uzunlarla haftaya veda ettim, gelecek hafta bi aksilik olmazsa görüşürüz diyorum, iyi tatiller.
morganın 11000 ine alıcı çıktı, kanımca dibi gördük, kısa vadeli tabii, akbankla kandırdılar milleti.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
benim sistem 2. kere direkten döndü son 10dk.daki alımlarla. 47.250 altı kapanış short getirecekti. geçen sefer de böyle sınıra dayanıp 10dk.da toparlamış ve 3.500 puan tepmişti. bakalım bu sefer ne olacak... lehman satılırsa yine aynı senaryo olur diyorum, herkese iyi haftasonları...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Alemsiniz siz ya, stresmi oluyonuz gün boyu ne.![]()
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri