Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
alacaktik o pianları selpatro... bugün gezerken tabelalarda gördüğüm numaralar, kapı numaraları hatta şu şişenin üzerindeki 35 bile bana almadığımız puanları hatırlatıyor...alacaktık o puanları selpatro.üw..
neo işi sakat abi..hiç iyi neo bilmiyorum ben.. misal neoliberalizm 30 yıldır dünyanın **.... sonra neo-con lar var...bi MATRIX filminde ki Neo biraz bukanık bi kimlikti, onun da bi ***** faydasını görmedik... klasikler her zaman iyidir..üwwww![]()
BANGA mühim
hbilginden alinti, stratejiye uygun grafik
http://img513.imageshack.us/img513/9...kb100tldai.gif
Sayımımda son durum. 79800 altında sayım değişir.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Ben kabaca ew sayımı yaptım. destek olarak en önemlisi alttaki trend olarak gözüküyor. yani 79800 civarı. orta uzun vadeli destek-dirençler bu grafikde görünmüyor. zaten vobda uzun vadeli destek dirençleri bilmeye çokda gerek yok. 1-2 günlük yönü tahmin etmek yeterli. Ben uzun vadeli senaryoyu eğlence olsun, ew geliştiriyim diye yapıyorum. saygı bizden...
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Selçuklu patron ED olmadan C nin içi 3-3-3-3-3 olabilirmi? aşağıdaki gibi bişey nasıl olur acaba? (grafikde kastettiğim C dalgasının 3 ün bitimi, 4 ün tamamı. 5 inin başlangıcı görünüyor.)
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri