80300 leri ihlal etmeyecek bir realize daha güçlü bir yukarı hareketin habercisi olur bence önümüzdeki hafta için..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
a.q serbestmi burda ?![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
pala yok piyasa var...
bütün günü 200 puanda geçiren de piyasa, son 15 dakikada 1.500 puan çizen de piyasa...
pala yok pala yok
nöörüyonuz vob delülerü![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Teorik olarak kullandığınız sistemde her yeni barda AL ya da SAT gelme olasılığı %50 dir. Yani her barda yazı tura atıyorsunuz ama burdaki fark psikoloji etmeni. Sazan abi de daha önce vurgulamıştı. Burada sayısayl lotodan farklı olarak yazı geldikten sonra yazı gelme olasılığı daha fazla. Yani bir barın yükselerek kapanması sonrasında gelen barın da yükselişle kapanması ihtimali, düşüş ihtimalinden daha fazla. Zaten buna da trend diyoruz. Trend olmazsa sistemler çalışmaz dememizin çıkış noktası da burası. Bilmem anlatabildim mi![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
KV Lİ Bİ GRAŞHHHH KAÇINILMAZ GÖRÜNÜYOR![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu da bence sorunu çözmüyor, çünkü o zaman da piyasanın ne zaman ve ne süre ile trend yapacağı kesitirilemiyor. Şimdi yatay piyasa var diyoruz, ama az sonra nesiller boyu sürecek bir trend başlayabilir ki öyle bir piyasada ahım şahım sisteme gerek yok iki hareketli ortalama yeter. Dow'da trend var, ama bu geceden itibaren belki bir yıl sürecek bir yatay başlayabilir. Sonuçta bu da kestirilemediğine göre, olay yine Pala'nın insafına kalmış (yani tesadüfi veya neredeyse tesadüfi) demektir.![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri