Sayfa 33/1440 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon
17273 sonuçtan 385 ile 396 arası

Konu: EW and NEoWave clup

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ÖztürkFx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.selçuklu

Sizin sayımı görünce. Sanırım ben reset oldum. Kitlendim.

EW ile ilgili ne varsa baktım.Yinede o grafik yapısını tam oturtamadım.

5.dalga niye oralarda.Çok aşağıda değilmi.?

Bu topiği takip etmek çok zevkli. Espiriler harika.

Tşk.
    Öztürk patron .. ben ewye hakkaten çok meraklıyım ... sazan abi sayesinde ve kendi çabalarımla kitap ve internetten biçok kaynak buldum okuyorum ...

o kalıbı sadece glen neely vermiş .. precher kaynaklarında yok ... ama precher kaynaklarına görede kural hatası olmuyor ....diagonallerle ilgili ... bildiğimi aktarayım ... ..

>>eding diagonaller c ve 5. dalgalarında oluşur .... leading diagonller 1 ve a dalgalarında olur ...

>>diagonallerin en karekteristik ortak özellği 4. ve 1. dalgaların örtüşmesi .....

>>leading diagonallerde .. 1-3 itkisel .... 5 itkisel veya ed olmak zorunda ...
    >>ending diagnallerde 1-3-5 corrctive olmak zorunda

>> leading ve endig diagonaller şekil olarak daralan kama veya genişleyen yapılara sahip olabilirler .... daralan kama şekli graflarda daha çok rastlanır ...

altta nellynin tanımladığı yapı ....ama dediğim gibi prechtera görede .. kural hatası yok ...

2. The Following 6 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.494
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    208
    Toplam Teşekkür
    46 Yazısı Teşekkür aldı

Sn.Selçuklu açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.

Sizin sayıma göre.Allah sonumuzu hayretsin diyelim.

svg.

4. The Following 4 Users Say Thank You to ÖztürkFx For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öztürk patron .. ben ewye hakkaten çok meraklıyım ... sazan abi sayesinde ve kendi çabalarımla kitap ve internetten biçok kaynak buldum okuyorum ...

o kalıbı sadece glen neely vermiş .. precher kaynaklarında yok ... ama precher kaynaklarına görede kural hatası olmuyor ....diagonallerle ilgili ... bildiğimi aktarayım ... ..

>>eding diagonaller c ve 5. dalgalarında oluşur .... leading diagonller 1 ve a dalgalarında olur ...

>>diagonallerin en karekteristik ortak özellği 4. ve 1. dalgaların örtüşmesi .....

>> leading ve endig diagonaller şekil olarak daralan kama veya genişleyen yapılara sahip olabilirler .... daralan kama şekli graflarda daha çok rastlanır ...

altta nellynin tanımladığı yapı ....ama dediğim gibi prechtera görede .. kural hatası yok ...

waay patron..kendi adıma konuşuyorum..yanlış anlama olmasın..kulaktan dolma tbir bilgi olarak ben de 5 in en az 3 seviyesinde olması gerektiğini biliyordum..demekki yarım bilgi sıfır bilgiden daha tehlikeli..üww..way canına diyorum..teprik ediyorum.. hasretle kucaklar ED sayımının tutması için dualarımı eksik etmiyorum..tutarsa esinde payım var, tutmazsa hatırlamam
    BANGA mühim

6. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Way Canına,

Gerçekten Nelly ilginç saymış. Ending diagonallerde 5.dalganın spike yapmadığı (3 tepesini aşmadığı) durum gerçekten çok azdır. Ben dahil çoğu Ew'ci böyle bir durumda bittikten uzun zaman sonra bile ED olarak saymama eğiliminde olur.

İlginç.
    Bilgi için teşekkürler.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

8. The Following 5 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Selçuklum buna göre 5 etiketi majör dalgalarda oluşan fibo dirençte oluşmalı galiba....

Peki bizde 5 etiketi nelly nin dediğine göre fibo direnci hangi tepe yada dibin fibo direnci?

Bu da cevaplanması gereken bir nokta sanırım...
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

10. The Following 3 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

fibosal olarakta 5 in bittiği yer ... 4 ün tam %61,8 i .... tabi bu sayımın hiç bi kesinliği yok .....olabilirde olmayabilirde ........ ama sayım olarak kural hatalı bi sayım değil bence ..

12. The Following 3 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Way Canına,

Gerçekten Nelly ilginç saymış. Ending diagonallerde 5.dalganın spike yapmadığı (3 tepesini aşmadığı) durum gerçekten çok azdır. Ben dahil çoğu Ew'ci böyle bir durumda bittikten uzun zaman sonra bile ED olarak saymama eğiliminde olur.

İlginç.
    Bilgi için teşekkürler.
    abi bende tam okumamıştım ama ... dalganın görüntüsü hafızamdaydı ..... astetpetro dün genişleyen üçgen falan dedi ..oradan aklıma geldi .... açtım baktım hakkaten çok benziyor ..... bakalım abi ....olursa iyi oalcak .....rica ederim sazan abim .....

14. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    waay patron..kendi adıma konuşuyorum..yanlış anlama olmasın..kulaktan dolma tbir bilgi olarak ben de 5 in en az 3 seviyesinde olması gerektiğini biliyordum..demekki yarım bilgi sıfır bilgiden daha tehlikeli..üww..way canına diyorum..teprik ediyorum.. hasretle kucaklar ED sayımının tutması için dualarımı eksik etmiyorum..tutarsa esinde payım var, tutmazsa hatırlamam
    sayım senin sayılır patron .. ben garışmam .. tutarsa çokonatımı isterim tutmazsa kınarım ... ühühüh .. üvvvvvvvvvvvvvv

16. The Following 3 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

abi bende tam okumamıştım ama ... dalganın görüntüsü hafızamdaydı ..... astetpetro dün genişleyen üçgen falan dedi ..oradan aklıma geldi .... açtım baktım hakkaten çok benziyor ..... bakalım abi ....olursa iyi oalcak .....rica ederim sazan abim .....
    üühüühühüh...adım arka sayfalarda galdıydı..gaşımasaydık hatırlatmasaydık üwwww.... sayımın tutumaması durumunda sazangral a, ikimize birden z- basması için orta yapmış oldun batron...üühühühü..

Sayım tutarsa: EVet selçuklugral a pis esin vermiştim..Nerde çokonat nerde BA+
    Sayım tutmazsa: Ne ilgisi var abi benle..ben genişleyen 3gen olabilir mi diye sormuştum..yani ed den bahsetmedim ve soru sordum, kanaat belirtmedim..selçukluya ZZZ- ayrıca çokonat alsın bana tazminat olarak

diyeceğum
    BANGA mühim

18. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

O zaman prechter in**

Yaşasın Nely

üvvvvv

Nehirden geçen papaza döndük resmen
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

20. The Following User Says Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.974
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.903
    Toplam Teşekkür
    1.007 Yazısı Teşekkür aldı

sarkması tam olmasada 3. dlg extension taklitçi terminal dlg olabilir gözüküyor, bu durumda 0 noktasına koyduğunuz etiket büyük önem taşıyor olmalı...

22. The Following 2 Users Say Thank You to obsidyen For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı obsidyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarkması tam olmasada 3. dlg extension taklitçi terminal dlg olabilir gözüküyor, bu durumda 0 noktasına koyduğunuz etiket büyük önem taşıyor olmalı...
    aynen öyle obsidyen patron .... 3. extension ve 5. failure .... bana mantıklı geldi ... ama daha majörde 0 etiketi bi runnnig trianglein sonuydu .... runninglerden sonra daha agresif bi piyasa beklenir fakat olmadı tek soru işaretide bence bu .. tüm sayım için ...
    2013,00

24. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri