+ 300 makasla buyurun shortlayın diyor pala![]()
+ 300 makasla buyurun shortlayın diyor pala![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bu sefer yarım bırakma pala,çevir günlükleride alışa yürü 86 bine..
dayan bakiyim yavuzhan![]()
lem gafayı yiycem lem kar var LONG tan akıl diyor bas çık bekleme al karını bu sefer...lem bu yine pişman etcek lem beni bunuda almadığıma.sabah çakarak açar bu...o çakmadan ben mi çaksam acaba?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yavuzhan hep içindeki atı geçerdi birgün Süleyman abi dediki bugün dışardan avlayacağım onu tek olurum dedi ve gerçekten geçti hemde dışardan halis sağına bakardan süleyman abi solundan geçti
At İsmiYaşOrijinKiloJokeySahipAntrenörüDereceGnyStFar kGeç ÇıkışH1HABERBATUR(3)KG5y k aERSOYLU - KEMİYETÜLIRAK.3960 S.AKDINEVZAT TURHANK.DEMİR2.06.54 2 1332YAVUZHAN(5)KG7y a aHİLALÜZZAMAN.25 - KEMİYETÜLIRAK.2660 H.KARATAŞNURBİYE GÜLERCEŞ.YILDIRIM2.06.86 5 1373SERGEN(4)KG7y k aTULRAB - MALİKE.1560 T.ADIŞENSERGEN YALÇINM.ACAR2.07.92 6 1194BOZDAĞ(2)6y k aTUNCA - AJDA60 K.ALTINÖZTAYRAL TUTUMLUŞ.AYDEMİR2.08.36 4 1305ALPTUĞ(1)7y a aALBATUR - TÜRFETUNNUR.1260 F.ÇAKARSELAMİ ORHANALİ BOZKURT2.10.73 3 1186YELHAN(6)4y a aÖZGÜN - ZAHİDE.2958 A.ATÇIMEHMET ÇAYŞ.YILDIRIM2.11.23 1
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Küskü gaçınılmaz bence ..
2013,00
Iyi akşamlar bence..![]()
En az 3 HİSSE...
aney az pilav toplantı yaptık anında yemişler. geceye 79675 ile şort üwwwwww...ayrışma yavızhan dıtatar patron..üwwwwwwwwwwww
BANGA mühim
kesin hacı gaga birşey yaptı,
bu kadar olur.....................
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri