Bana göre artık şubat vade sonlandı, ağa şu anda nisan vadeyi çalışıyor, nisan vadeyi ucuza alıyor ağa,....
Bana göre artık şubat vade sonlandı, ağa şu anda nisan vadeyi çalışıyor, nisan vadeyi ucuza alıyor ağa,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam ben de trash nisana sarktı diye bakıyorum ama bilinmez tabi
mesajlar var okumak lazım,
biri beşiktaştan geldi,
biri kıprıstan geldi,
biri de munzamdan geldi,...
beşiktaş seçimle sandıkla ilgili,
kıprıs sığır güdenle ilgili,
munzam ağa ile ilgili,.....
el altı fonlanmayada dikkat,.....
bu OLAYLARIN hepsinin sonuçlanması için ticari bant dışına çıkmalıyız, yukarı veya aşağı ama dışına, içerde kesiyor, o bütün bunları ve dovu biliyor şu anda biz bilmiyoruz, BANT SONUÇTA HAZIRLIK YERİ....short olan ve karda olan stobuna dikkat ederek sürdürmeli, çünkü ağa nisan longu için, şubat basmalıki nisanı ucuza alsın, .....
YANİ NİSANIN YUKARI OLMASI İÇİN ŞUBATIN AŞAĞI, NİSANIN AŞAĞI OLMASI İÇİN ŞUBATTA YUKARI OLMAK, BU GELİYOR AKLIMA,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
750 diyin gitsin, kırabilecekmi bakalım,....
750 ve üstünde up yapar,...
Nisanı kapatmış, nisana short yok, -150 puvan makas var orada, yani buna short giren -150 de,......demekki burada şimdilik longda bu adam,...
şubatta ise izin var shorta, yani şubatı satıp nisanı aldığında 150 puvan cebinde agamemnonun,....
ölese şimdilik ticari banatada güvenerek şubatta short, nisanda ise long topluyor diyebiliriz,....
5 likte 750 ve üstü kapanışlar hali hazırda up py başlangıcı, ancak yukarıdaki analiz gereği, doldur baoşalt olacak, çok erken daha aslında analiz için, ama antrenman yapalım şimdiden,....
Bunların hepsini birleştirecem munzamından ......şına kadar......
120 lik sl 80000 de, son olark l denge gelmiş uzuncadır yokdu dengeler, kesilmeye hizmet ettiler sesiz kalark,....
5 likte ise 750 deyiz,....direnç olarak....
Geriye cariyi nasıl yamayacakları kalıyor, proje belirmeye başladı, munzam ne kadar etkili olacak, usd ye karşı ve cariyi neredn ve nasıl yamıyacaklar,
bunlar py yi tutamazsa patlarlar zaten, süreç şimdi bu,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri