kağıttan kaplanlar yine fena yamuldu,aldıklarını vediler ama vob 79300 altına tahammül edemeyip zıplıyor..
çekirge bir zıplar,iki zıplar![]()
kağıttan kaplanlar yine fena yamuldu,aldıklarını vediler ama vob 79300 altına tahammül edemeyip zıplıyor..
çekirge bir zıplar,iki zıplar![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
fdow dünkü kapanışımıza göre -40 pıvan ama biz + dayız
oynatmaya az kaldı tohtorum nerde bir acaip VOB yüzünden çıldıracağım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu dow ipnesi gece artı kapatırsa yarın sabah +1000 gap yeriz kafamıza,
bundan dolayı biraz unmusterih short devam.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Kayahan bile kurtaramaz artık![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
1. parti: Yatayda çarpılıp kontrat eksilten küçük yatırımcı
2. parti: Doğal olarak flatleyen parti
3. parti ki bu en önemli parti benci: Toplam APS hiç bir şey ifade etmediği gibi, APSD de hiç bir şey ifade etmiyor tek başınayaw hakkaten gerçekten VOB gibi bir piyasada "gerçek" 200,000 açık pozisyon olduğuna inanıyor musunuz?
ben inanmıyorum
acaba?...bol bacaklı fiktif olarak 200,000 amma aslında 25-30 veya 40 bin adete denk gelecek net pozisyonla küçük yatırımcının 10-15 bin pozunu yeme işi olmasın bütün hikaye
şaka la şaka..olur mu öyle şey..heheheh
BANGA mühim
yarım saatten beri siteye giremedik hamdolsun
iyi akşamlar, graş tüm hızıynan yolda.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
GBPUSD'den bir ters pu (positive reversal) örneği... Normal PU NU'ları görmek kolay da bunları görmek daha zor oluyor... Daha zor olduğu için de normal PU NU'lardan çok daha güvenilir... Kaçmış buz gibi 100 pip'lik hareket.. üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
euro/usd bu gece çökermı ne dersınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri