4 lu sistem kullaniyorum. 15 dak 30 dak hepside satta ve teyidli.
4 lu sistem kullaniyorum. 15 dak 30 dak hepside satta ve teyidli.
79 bine doğru yaklaştıkça bende kısalarla pek müsterih olamıyorum patron ama bu duruma alışmaktan korkuyorum..
ya bir gece ansızın gelirlerse diye..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
vobaş muhabiri tacettin tıkriti bildiriyor....
-palanın attığı kazığı çıkaramayan longçular, vobaş önünde açlık grevine başladılar.
AA
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yaw bu dow daha dün kırmızı değil miydi? e bugünkü kırmızı nerden çıktı o zaman. bugün yeşillemesi lazım. karakter mi değiştiriyo nedir![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bir gece ansızın gelirlermi patron,üwww üwww![]()
evet kısayım nerden bildin?
süper oluyor ama deli para görüyoruz karda ama alamıyoruz.şaka gibi.en son LONG oldum bugün 875 puan kar teklif etti almadım.eşşeklik paraylan deel sıraylan biliyon nu?
şimdi de SHORT um 500 puanda buna teklif etti yine almadım.ve bu da para etmeyecek kalıbımı basarım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yarın kapanış 78000 altı artık
Perşembe perişan olur 76000 altına sarkar üstü kapar( her perşembe gibi )
Cuma 74000- 75000![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bu arada sistemin de **..histemik 79550 lonkları 80500 ort ile kapattıkdan sonra sistem hala alda diye az aşşadan long açmıştım..teprik ederim..
pi Allah gahretmesin..DJ çıkıyo burda tık yok..tahvil düşüyo tık yok..makas eksiye döndü..way **
BANGA mühim
pineklet şimdi 79500 de kapanışa kadar bizde arpacı kumrusu gibi düşünelim geceye kısa girsekmi girmesekmi diye..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri