ben kacar kısaları kapattım işim var diye herkese bol kazanç dilerem
ben kacar kısaları kapattım işim var diye herkese bol kazanç dilerem
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ne dedik, faiz artsada düşsede pala bunu satar....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ivrencccccccccccc, yine mi 79500?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ters bayrak formasyonu hedefi 78700 diger destekler 78200 77300 simdilik asagi hedefler
dıtatar..hala longum patron..içimden bi ses düşüş için bir şey eksik diyor..zabrtman ne diyor acaba..ejhhuehue
BANGA mühim
EVDE YOKUZ!!!!!!!![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yine de 500 puan kar teklif ederse alırım hani 850 filan yapsada filatlasak..üww
BANGA mühim
Bu hafta 74000-75000 i öngörüyorum artık ne yapayım...
Bu kadar hisse meraklısı bu kadar uzun meraklısı varken tez elden düşeriz oralara....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri