herkese günaydın, bol kazançlar.
herkese günaydın, bol kazançlar.
sistemli aldıgım uzun pozumu sistemsiz acılısta kapadım bizim piyasaya guvenemedigimden
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
günaydın...
geceden yarım kısayı 47900 den flatladım...48125 den tekrar kısaldım bu yarımı...
225 puanını kurtardık......
kalan yarı bekliyor...kısalmak için.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
48125 realiz flat short ıcun beklyorum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaslar gedikte dun okadar kar yaptım.. gune baslama portfoyum 8000 ytldi kar yapınca 14000 ytl ye cıkardım.. dun bu hesaba yansımıstı ve flat oldum..
bugun ebrokerdan bakıyorum dunkı gune baslama tutarı 8000 ytl var hesabımda kar falan yok bu neden ?
48100 kalan yarımda kısa...
kısalar tamamlandı...
900 civarı destek.. burayı kırarsa kaldığı yerden devam eder aşagı.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
çok pis youn işlem yapıom ama bu borsa gitmez![]()
47975 flat.... 900 altı full kısa olurum yine
dediğim gibi 47900 tam kısa....
075 puan kaynadı arada.....![]()
off garan kademesi tam mal vermelik![]()
sn.cakartalı hesaba yansıma konusunda bazen gecikme olabiliyor. benim karımı bir gün sonra gördüğüm olmuştur bazen.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri